Βιβλική καταστροφή στη Γεωτεχνική Σχολή του Πολυτεχνείου [βίντεο&εικόνες]

Σπασμένα τζάμια, γυαλιά, ζημιές σε καρέκλες και γραφεία, κατεστραμμένες πόρτες, κατεβασμένες σιδεριές και διαλυμένοι υπολογιστές συνέθεταν την εικόνα που αντίκρισαν το πρωί της Τετάρτης φοιτητές και καθηγητές της Γεωτεχνικής Σχολής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, όπου συνεχίζεται η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων.

Οι βανδαλισμοί σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με καταγγελίες καθηγητών, ενώ πρύτανης και καθηγητές ειδοποιήθηκαν σήμερα το πρωί για τις εικόνες χάους από την καθαρίστρια. Ο πρύτανης της Σχολής θα καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων.

Μάλιστα οι ίδιοι οι καθηγητές προχώρησαν στη δημοσιοποίηση φωτογραφικού και μαγνητοσκοπημένου υλικού από τις καταστροφές.

Την ίδια ώρα, η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου διέταξε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη λειτουργία ΕΜΠ. Η εισαγγελική παρέμβαση αφορά δημοσιεύματα στον Τύπο σύμφωνα με τα οποία παραμένει κλειστή η είσοδος του πανεπιστημίου και παρεμποδίζονται όσοι επιχειρούν να εισέλθουν στους χώρους του.

Πηγή βίντεο: Newsit

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ