Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για ληστεία σε τράπεζα του Μαραθώνα -Γιατί κινητοποιήθηκε η αντιτρομοκρατική - iefimerida.gr

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για ληστεία σε τράπεζα του Μαραθώνα -Γιατί κινητοποιήθηκε η αντιτρομοκρατική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδιαφέρον της αντιτρομοκρατικής έχει κινήσει η ληστεία που έγινε χθες στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην πλατεία Ηρώων 3 στον Μαραθώνα. Οι τρεις δράστες είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τη ληστεία και τελικά κατάφεραν και άρπαξαν πάνω από 70.000 ευρώ. Εάν τελικά διαπιστωθεί ότι δεν πρόκειται για ληστεία που διέπραξαν ποινικοί, αλλά μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων, τότε τα χρήματα αυτά, όπως λένε οι αστυνομικοί, θα πάνε στο λεγόμενο «επαναστατικό» ταμείο.

Η ληστεία έγινε λίγο πριν κλείσει η τράπεζα. Τρεις δράστες, οι οποίοι φορούσαν αποκριάτικες μάσκες μπήκαν μέσα και με την απειλή πιστολιών ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο υποκατάστημα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τους χώρους της τράπεζας στην προσπάθεια τους να εντοπίσουν αποτυπώματα και DNA των τριών δραστών, ενώ στο "μικροσκόπιο" έχουν μπει το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, αλλά και οι καταθέσεις των υπαλλήλων.

Μέχρι τώρα την έρευνα της ληστείας έχει αναλάβει η ασφάλεια, για την υπόθεση όμως ενημερώνεται και η αντιτρομοκρατική, η οποία θα δει το βίντεο όπου έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των δραστών...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ