H Zαρούλια δεν πάει φυλακή -Τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό - iefimerida.gr

H Zαρούλια δεν πάει φυλακή -Τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ της άποψης των ανακριτριών Ιωάννας Κλάππα και Μαρίας Δημητροπούλου τάχθηκε το δικαστικό Συμβούλιο αφήνοντας ελεύθερη τη σύζυγο του Νίκου Μιχαλολιάκου Ελένη Ζαρούλια, με περιοριστικούς όρους.

Της επιβλήθηκε ο κατ οίκον περιορισμός, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και μετάβαση μόνον στη Βουλή για να μπορεί να ασκεί τα κοινοβουλευτικά της καθήκοντα.

Οι ανακρίτριες της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής απέστειλαν κλήσεις σε συμπληρωματικές απολογίες για αύριο στους βουλευτές του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη και Νίκο Μίχο.

Οι δύο βουλευτές καλούνται σε απολογία μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος τους για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής, ενώ ο Νίκος Μίχος βαρύνεται επιπλέον και με κατηγορία που αφορά παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή θα μεταφερθούν στο Εφετείο για να απολογηθούν ο αρχηγός του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.

Έτσι κλείνει ο κύκλος της ανάκρισης και η υπόθεση θα οδηγηθει στο Συμβούλιο Εφετών για την έκδοση ή μη παραπεμπτικού βουλεύματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ