Πρόγραμμα μεθαδόνης και από τα στρατιωτικά νοσοκομεία - iefimerida.gr

Πρόγραμμα μεθαδόνης και από τα στρατιωτικά νοσοκομεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα στρατιωτικά νοσοκομεία 414 στην Πεντέλη, το Στρατόπεδο Βαρύτη στο Γουδή σε άμεση συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, ειδική μονάδα στο 424 στη Θεσσαλονίκη και το 404 στη Λάρισα θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα χορήγησης μεθαδόνης.

Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα έχει εξαλειφθεί η λίστα και οι 7.000 χρήστες ναρκωτικών θα έχουν ενταχθεί στα προγράμματα απεξάρτησης, είπε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη, θα δοθούν ισχυρά κίνητρα σε όσους στρατεύσιμους είναι εξαρτημένοι και δηλώσουν πως επιθυμούν να ενταχθούν σε πρόγραμμα απεξάρτησης. «Η θητεία τους θα μειωθεί κατά τρεις μήνες και θα υπηρετήσουν μόνο έξι. Αυτό θα ισχύσει στην επόμενη σειρά που πρόκειται να καταταγεί», είπε ο κ. Μπεγλίτης, δηλαδή της σειρά Αυγούστου - Σεπτεμβρίου. «Ίσως προχωρήσουμε και στην εκμηδένιση της στρατιωτικής θητείας, εάν έχουμε ανταπόκριση», πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ