Συγκινητική υποδοχή στον «αρχηγό»: Τα τρία του παιδιά, χαμογελαστά περίμεναν στο Ελ. Βενιζέλος τον Γιώργο Καραγκούνη [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκινητική υποδοχή στον «αρχηγό»: Τα τρία του παιδιά, χαμογελαστά περίμεναν στο Ελ. Βενιζέλος τον Γιώργο Καραγκούνη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αποστολή της Εθνικής είχε μόλις προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και οι φίλαθλοι ήταν έτοιμοι να συγχαρούν κάθε μέλος της για την τεράστια προσπάθεια. Μέσα στο πλήθος βρίσκονται και τα τρία παιδιά του Γιώργου Καραγκούνη, τα οποία είναι έτοιμα να υποδεχτούν το πατέρα τους, φορώντας φανέλες της «γαλανόλευκης».

Πρώτος από όλους εμφανίζεται ο εμβληματικός αρχηγός, που όπως είναι λογικό αποθεώνεται από όλους τους παρευρισκόμενους. Αφού κάνει λίγα βήματα μέσα στο... πανικό που επικρατεί, ο «τυπάρας» αντικρίζει τα παιδιά του και το ήδη πλατύ χαμόγελο του γίνεται ακόμα πιο θερμό. Μια πραγματικά συγκινητική στιγμή για τον αρχηγό της Εθνικής, που ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Τον αρχηγό της Εθνικής ακολουθούν τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής. Την παράσταση όμως κλέβει η... οικογενειακή στιγμή του Γιώργου Καραγκούνη. Μαζί με τα τρία του παιδιά, τον περιμένουν και άλλοι συγγενείς και φίλοι του. Η χαρά του αρχηγού της Εθνικής είναι εμφανής και αποτυπώνεται πλήρως από τις κινήσεις του αλλά και το χαμόγελό του.

Δείτε το βίντεο της υποδοχής στην Εθνική:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ