Σάλος στην Ινδία -Βουλευτής απείλησε ότι θα βιάσει τις γυναίκες των πολιτικών του αντιπάλων [βίντεο &εικόνες] - iefimerida.gr

Σάλος στην Ινδία -Βουλευτής απείλησε ότι θα βιάσει τις γυναίκες των πολιτικών του αντιπάλων [βίντεο &εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αν το CPIM προσπαθήσει να εκφοβίσει τους εργαζόμενους μας, θα αφήσω τους άνδρες μου να βιάσουν τις γυναίκες τους» με αυτά τα λόγια, τα οποία ειπώθηκαν σε ομιλία και καταγράφηκαν, βουλευτής και νομοθέτης του κόμματος Trinamool Congress προσπάθησε να εκφοβίσει το κομμουνιστικό κόμμα της Ινδίας.

Η συγκεκριμένη ομιλία του Tapas Pal πραγματοποιήθηκε τον Μάιο, το βίντεο δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα και κατευθείαν έκανε τον γύρο τον κόσμου προκαλώντας αναρίθμητες αντιδράσεις τόσο στην Ινδία όσο και σε όλο τον κόσμο. Η αντιπολίτευση εξοργισμένη ζητάει την παραίτηση του βουλευτή, μετά τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου βίντεο.

Σάλος στην Ινδία -Βουλευτής απείλησε ότι θα βιάσει τις γυναίκες των πολιτικών του αντιπάλων [βίντεο &εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο βουλευτής Tapas Pal ενώ στο βίντεο εμφανίζεται χωρίς καμία περιστροφή να απειλεί με βιασμό τις συζύγους των πολιτικών του αντιπάλων αρνήθηκε ότι απείλησε με βιασμό αλλά παραδέχτηκε οτι οι δηλώσεις του είναι άστοχες.

Το κόμμα στο οποίο ανήκει έχει δώσει διορία 48ωρών στον βουλευτή για να δώσει εξηγήσεις ενώ η γυναίκα του ζήτησε δημόσια συγνώμη για τις τοποθετήσεις του.

Το εν λόγω περιστατικό σοκάρει ακόμα πιο πολύ καθώς όπως είναι γνωστό οι βιασμοί στην Ινδία έχουν πάρει ανησυχητικές διαστάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βουλευτής ινδία απειλεί με βιασμό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ