CINETROLL: Στις Η.Π.Α. οι Τransformers σκίζουν, αλλά στην Ελλάδα τρίζουν - iefimerida.gr

CINETROLL: Στις Η.Π.Α. οι Τransformers σκίζουν, αλλά στην Ελλάδα τρίζουν

CINETROLL: Στις Η.Π.Α. οι Τransformers σκίζουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μόνο σίγουρο για τα υπερμεγέθη ρομπότ, είναι πως σε αντίθεση με τον υπότιτλο τους «Εποχή Αφανισμού», μόνο αφανισμό δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν στο μέλλον. Ο ΤΑΖ αναμεταδίδει:Με 100 εκ. δολάρια εισπράξεις στο πρώτο τριήμερο προβολής τους, οι τελευταίοι Transformers (διάβασε κριτική εδώ ) πέτυχαν το μεγαλύτερο ως τώρα εισπρακτικό άνοιγμα ταινίας στις Η.Π.Α. για το 2014. Στα οποία 100 προσθέστε αλλά 200 από την παγκόσμια αγορά και έχετε για σύνολο ένα «καυτό» 300άρι. Σε μια χρονιά που ως τώρα, η μεγαλύτερη παγκόσμια επιτυχία εξακολουθούν να είναι οι τελευταίοι «X-Men» που έχουν φτάσει τα 713 εκ. δολάρια.

Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι στο ναδίρ για άλλο ένα καλοκαίρι όπως κάθε καλοκαίρι που το κοινό για έναν περίεργο λόγο, συνεχίζει να νομίζει πως είμαστε ακόμα στην εποχή που παίζανε μόνο τα καλοκαιρινά με άθλιες κόπιες. Μπορεί οι Transformers να βρίσκονται στην πρώτη θέση του εγχώιριου box office, αλλά τι να την κάνεις αυτή την πρώτη θέση όταν μόλις 73.344 θεατές επισκέφτηκαν μια κινηματογραφική αίθουσα και τα εισιτήρια σου είναι της φτωχιάς ξαδέρφης της λουλουδούς;

Πιο αναλυτικά, οι 5 πιο δημοφιλείς ταινίες στην Ελλάδα είναι:

Και στις Η.Π.Α.:

*Ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana . Kάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του facebook www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ