Πίτες με... κρακ τρώνε οι Ομπάμα στο Λευκό Οίκο -Το «κρύο» και αμφιλεγόμενο αστείο του προέδρου των ΗΠΑ - iefimerida.gr

Πίτες με... κρακ τρώνε οι Ομπάμα στο Λευκό Οίκο -Το «κρύο» και αμφιλεγόμενο αστείο του προέδρου των ΗΠΑ

Πίτες με... κρακ τρώνε οι Ομπάμα στο Λευκό Οίκο -Το «κρύο» και αμφιλεγόμενο αστε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ναρκωτικά μέσα στο Λευκό Οίκο; Και η αποκάλυψη να γίνεται δια στόματος του ίδιου του Αμερικανού προέδρου; Οχι, δεν είναι η πραγματικότητα. Απλά πρόκειται για ένα αμφιλεγόμενο αστείο που έκανε ο Μπαράκ Ομπάμα μιλώντας για τα υλικά που μπορεί να βάζει ο σεφ του Λευκού Οίκου στις άκρως εθιστικές πίτες που φτιάχνει.

Σε εκδήλωση που έγινε τη Δευτέρα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ άρχισε να επαινεί τον σεφ ζαχαροπλαστικής του Λευκού Οίκου, Μπιλ Γιόσες, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε. Και κυρίως έπλεξε το εγκώμιο για τις πίτες που έφτιαχνε με τα χεράκια του εκείνος. «Δεν ξέρω τι κάνει. Αν βάζει μέσα κρακ ή...», άρχισε να λέει ο Ομπάμα και το ακροατήριο γέλασε.

Αμέσως παρενέβη η Πρώτη Κυρία για να συνεχίσει τη φράση του συζύγου της. «Οχι, δεν το κάνει... Δεν υπάρχει κρακ στις πίτες μας», έσπευσε να πει, στην απίθανη περίπτωση που κάποιος θα έπαιρνε τοις μετρητοίς τα λεγόμενα του Ομπάμα.

Εκείνος δεν σταμάτησε εκεί πάντως, αφού σημείωσε ότι οι πίτες του Γιόσες «φάνηκαν» αμέσως και στις εξετάσεις του. «Η χοληστερόλη μου εκτινάχθηκε και ο γιατρός αναρωτιόταν τι έγινε. Αμέσως σκέφτηκα ότι ήταν οι πίτες. Οπότε υιοθετήσαμε έναν αυστηρό κανονισμό ότι δεν θα τις φτιάχνει τις καθημερινές», είπε ο Ομπάμα για τις διάσημες- πλέον- πίτες του ζαχαροπλάστη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ