Η Σοφία Κοκοσαλάκη σχεδιάζει κοσμήματα για καλό σκοπό -Τα απίστευτα βραχιόλια της που πωλούντα στα ΕΛΤΑ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σοφία Κοκοσαλάκη σχεδιάζει κοσμήματα για καλό σκοπό -Τα απίστευτα βραχιόλια της που πωλούντα στα ΕΛΤΑ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διεθνούς φήμης ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του International Foundation for Greece Σοφία Κοκοσαλάκη, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Ιδρύματος κι αποφάσισε να σχεδιάσει τέσσερα πρωτότυπα βραχιόλια για καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα σχεδίασε δύο βραχιόλια εξ ολοκλήρου ασημένια, ένα από δέρμα και ασήμι, κι ένα από ασήμι και καουτσούκ. Τα έσοδα από την πώλησή τους θα διατεθούν για την αγορά ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη.

Το International Foundation for Greece με τη σύμπραξη των ΕΛΤΑ έκαναν την ιδέα της σχεδιάστριας πραγματικότητα και σε λίγες μέρες τα βραχιόλια της διάσημης ελληνίδας σχεδιάστριας θα βρίσκονται σε ξεχωριστές προθήκες σε κεντρικά σημεία πώλησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων σε όλη την Ελλάδα, τόσο σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, όσο και σε νησιά όπως π.χ. Μύκονος, Σαντορίνη, Πάρος, Ρόδος κ.α., καθώς και στο διαδίκτυο, στο eshop των ΕΛΤΑ σε προσιτές τιμές.

Η μοναδική αυτή συνεργασία ανήκει στο πλαίσιο μιας σειράς δράσεων που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες το IFG και συνεχίζει δυναμικά ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της αγοράς στόλου ασθενοφόρων για το δημόσιο όφελος.

Το International Foundation for Greece www.if-gr.org, ιδρύθηκε στο Λονδίνο από τον Γιώργο και την Ασπασία Λεβέντη, με στόχο τη δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου στήριξης των ομάδων του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας.

Η Σοφία Κοκοσαλάκη σχεδιάζει κοσμήματα για καλό σκοπό -Τα απίστευτα βραχιόλια της που πωλούντα στα ΕΛΤΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Σοφία Κοκοσαλάκη σχεδιάζει κοσμήματα για καλό σκοπό -Τα απίστευτα βραχιόλια της που πωλούντα στα ΕΛΤΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η Σοφία Κοκοσαλάκη σχεδιάζει κοσμήματα για καλό σκοπό -Τα απίστευτα βραχιόλια της που πωλούντα στα ΕΛΤΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ