Ερχονται τα «έξυπνα» παγκάκια -Δείτε τι μπορούν να κάνουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Ερχονται τα «έξυπνα» παγκάκια -Δείτε τι μπορούν να κάνουν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνήθως σε αυτά κάθεσαι για να ξαποστάσεις. Αυτή δεν είναι άλλωστε και η βασική χρησιμότητα που έχει ένα παγκάκι; Σε δρόμους, πάρκα και πλατείες θα δεις μονίμως αποσταμένους ανθρώπους να κάθονται και να διαβάζουν την εφημερίδα τους, να συζητούν ή απλώς να ρεμβάζουν.

Στη Βοστόνη, πολύ σύντομα, θα υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις και άλλα πράγματα με τα καινούργια «έξυπνα» παγκάκια. Τα Soofas όπως θα ονομάζονται τα νέα παγκάκια που θα κάνουν την εμφάνισή τους στους δρόμους της Βοστόνης, είναι παγκάκια τα οποία θα επιτρέπουν στους περαστικούς εκτός από το να κάτσουν να ξεκουραστούν, να φορτίζουν το κινητό τους, μιας και θα έχουν ηλιακά πάνελ για να συλλέγουν ηλιακή ενέργεια, ενώ παράλληλα θα τους επιτρέπει να συνδέονται ασύρματα στο διαδίκτυο.

Η δήμαρχος της Βοστόνης μάλιστα δήλωσε ότι αφού τα κινητά δεν είναι μόνο για να παίρνουν τηλέφωνο, γιατί τα παγκάκια να είναι μόνο για να κάθεται κάποιος;

Ερχονται τα «έξυπνα» παγκάκια -Δείτε τι μπορούν να κάνουν [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ερχονται τα «έξυπνα» παγκάκια -Δείτε τι μπορούν να κάνουν [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ