Η απόλυτη ιέρεια του στύλ, Ολίβια Παλέρμο, παντρεύτηκε φορώντας τα παπούτσια της Κάρι Μπράντσο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η απόλυτη ιέρεια του στύλ, Ολίβια Παλέρμο, παντρεύτηκε φορώντας τα παπούτσια της Κάρι Μπράντσο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για όσους δεν γνωρίζουν με τι ακριβώς ασχολείται η Ολίβια Παλέρμο, ορίστε ένα μικρό βιογραφικό. Κόρη Ιταλού επιχειρηματία που ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά, μεγάλωσε στην Αμερική όπου και μαθήτευσε στα ακριβότερα σχολεία. Η Ολίβια Παλέρμο δεν είναι ηθοποιός, μοντέλο ή οτιδήποτε στην σόου-μπιζ. Όπως πολλές άλλες πριν από αυτή, είναι διάσημη απλώς επειδή... είναι. Σήμερα, όντας ήδη 6 χρόνια στο κέντρο της δημοσιότητας, θεωρείται η απόλυτη ιέρεια της μόδας, με πάνω από ένα εκατομμύριο followers στο Instagram. Ό,τι φωτογραφία ανεβάζει προκαλεί αμέσως πανικό, και φυσικά πολλές αντιγραφές.


Σε μια πολύ σεμνή τελετή, η Ολίβια παντρεύτηκε τον Γιοχάνες Χέμπλ, μοντέλο γνωστών οίκων με τον οποίο διατηρεί σχέση τα τελευταία 6 χρόνια. Αυτό όμως που αξίζει να αναφερθεί είναι πως επέλεξε να φορέσει τα ίδια Μανόλο Μπλάνικ που φόρεσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στον γάμο της ως Κάρι Μπράντσο.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες από το γάμο:

Τα συγκλονιστικά Μανόλο Μπλάνικ της Κάρι:

Και απλώς επειδή μας αρέσει, το street style της Ολίβια Παλέρμο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ