Ο Ζοζέ Μουρίνιο παίζει με τα κύματα της Μυκόνου -Οι ανέμελες διακοπές του στη Ψαρρού [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παίζει με τα κύματα της Μυκόνου -Οι ανέμελες διακοπές του στη Ψαρρού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί μέσα στα γήπεδα να είναι βλοσυρός, σκληρός και άτεγκτος με τους παίκτες του, όμως, ακόμα και ο Ζοζέ Μουρίνιο δικαιούται κάποιες λίγες στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του. Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στη Μύκονο αυτές τις ημέρες και φαίνεται να το χαίρεται.

Όπως σημειώνει η Daily Mail, λίγο πριν ξεκινήσει την προετοιμασία με την Τσέλσι, ο Μουρίνιο πήρε την οικογένειά του και αποφάσισε να χαρεί για λίγο τα γαλάζια νερά της Μυκόνου. Ως λάτρης της αδρεναλίνης, πάντως, δεν κάθεται σε μια ξαπλώστρα, αλλά προτιμάει να κάνει extreme sports φορώντας βεβαίως τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Με οδηγό τον γιο του Ζοζέ Μάριο, ανέβηκε σε τζετ σκι και έκανε το γύρο της φημισμένης παραλίας στην Ψαρρού. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε ταχύπλοο για να κάνει μια βόλτα και σε άλλες παραλίες του νησιού. Τα βλέμματα των λουόμενων, πάντως, δεν έπεσαν μόνο πάνω στον φημισμένο Πορτογάλο προπονητή, αλλά και στην κόρη του Ματίλντε.

H κόρη του Ζοζέ Μουρίνιο, Ματίλντε

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσέλσι Μύκονος Ζοζέ Μουρίνιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ