Γιος πασίγνωστου ηθοποιού στα «χνάρια» του πατέρα του -Συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης [εικόνα] - iefimerida.gr

Γιος πασίγνωστου ηθοποιού στα «χνάρια» του πατέρα του -Συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης [εικόνα]

Γιος πασίγνωστου ηθοποιού στα «χνάρια» του πατέρα του -Συνελήφθη για κατοχή κοκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μπελάδες μπήκε για ακόμη μια φορά ο γιος πασίγνωστου ηθοποιού του Χόλιγουντ, καθώς συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής για κατοχή κοκαΐνης.Οπως μεταδίδει ο ιστότοπος TMZ, ο Ιντιο Ντάουνι, γιος του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, συνελήφθη έπειτα από έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του και βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος μετά από λίγες ώρες με εγγύηση, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο Ιντιο παλεύει εδώ και χρόνια με τον εθισμό του, ενώ, και ο πατέρας του υπήρξε ένα από τα «κακά παιδιά» του Χόλιγουντ, δίνοντας χρόνια μάχη με τον εθισμό του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Η απάντηση πάντως του Ρόμπερτ Ντάουνι προκάλεσε οργή, καθώς ισχυρίστηκε ότι υπάρχει «γενετικό στοιχείο στον εθισμό» στην οικογένειά του.

«Δυστυχώς υπάρχει κάποιο γενετικό στοιχείο στον εθισμό και ο Indio φαίνεται πως το κληρονόμησε. Υπάρχει υποστήριξη από πλευράς της οικογένειας και κατανόηση και θα είμαστε στο πλάι του να τον βοηθήσουμε να γίνει ο άντρας που είναι ικανός να είναι» δήλωσε στο αμερικανικό site.

Γιος πασίγνωστου ηθοποιού στα «χνάρια» του πατέρα του -Συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ