Νεόνυμφοι που απομυθοποίησαν τα στερεότυπα για τις φωτογραφίες γάμου -Οι 10 πιο πρωτότυπες φωτογραφίσεις ζευγαριών [εικόνες] - iefimerida.gr

Νεόνυμφοι που απομυθοποίησαν τα στερεότυπα για τις φωτογραφίες γάμου -Οι 10 πιο πρωτότυπες φωτογραφίσεις ζευγαριών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτογραφίες με φίλους και συγγενείς, την κουμπάρα, τον κουμπάρο, τα ανίψια, άλλες που δήθεν περπατούν αμέριμνοι σε βράχους και ακροθαλασσιές, ξυπόλυτοι στη θάλασσα, σε κάμπους, βουνά, λιβάδια, εγκαταλελειμμένα κτίρια, παλιά τρένα, άδεια εργοστάσια και άλλα παρόμοια που, όπως προστάζει η μόδα, θυμίζουν λίγο editorial μόδας.Μιλάμε φυσικά για φωτογραφίες γάμου. Το 99% των άλμπουμ των ζευγαριών περιέχει φωτογραφίες σαν και τις παραπάνω. Υπάρχουν, όμως, και κάποιοι άλλοι νεόνυμφοι, που επιλέγουν για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή της ζωής τους να φωτογραφηθούν με έναν εξίσου ιδιαίτερο τρόπο. Παρακάτω παρουσιάζονται 10 ζευγάρια που έκαναν φωτογραφήσεις που ξεφεύγουν και απομυθοποιούν εντελώς τα ενοχλητικά αυτά στερεότυπα.

Το παρακάτω ζευγάρι επέλεξε να έχει στο άλμπουμ του γάμου του φωτογραφίες που τους εμφανίζουν να πρωταγωνιστούν σε σκηνές από το ΕΤ.


Αν μη τι άλλω έχουν χιούμορ -Το παρακάτω ζευγάρι φωτογραφήθηκε αλά Awkward Family. Κακόγουστα πουλόβερ, γκριμάτσες και κατοικίδια συνθέτουν στο σκηνικό.

Με έμπνευση από την... Μπιγιονσέ και ντυμένοι και οι δυο όπως η τραγουδίστρια το παρακάτω ζευγάρι μας δείχνει ότι μόλις παντρεύτηκε επιδεικνύοντας τη βέρα του.

Μπορεί να μην είναι το πρώτο ζευγάρι που επέλεξε ως θέμα των φωτογραφιών του γάμου του τα... ζόμπι, ωστόσο είναι ένα από αυτά που δεν είχαν κανένα δισταγμό να το κάνουν με τα όλα τους: Δηλαδή με πολύ αίμα.

Ακριβώς όπως στην ταινία. Σε λίγο πιο τρομακτική έκδοση.

Ακόμη ένα ζευγάρι με πολύ χιούμορ. Επέλεξαν ακόμη και στην πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωή της να φωτογραφηθούν με χιούμορ, διακωμωδώντας τις σέξι φωτογραφίσεις.

Οι ίδιοι προτίμησαν να μην φανούν πουθενά. Αβαταρς LEGO τους αντικατέστησαν επάξια.


Και αυτό το ζευγάρι διακρίνεται για το χιούμορ του. Six pack, σβησμένα πόδια... και άλλες παράδοξες μαγικές δυνάμεις του Photoshop αποτέλεσαν το θέμα της φωτογράφισης του γάμου τους.

Αν μη τι άλλω πρωτότυπη φωτογράφιση.

Οταν άνδρες και γυναίκες αποφασίζουν να αλλάξουν ρόλους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ