Υβριστικό τιτίβισμα ισπανικής εφημερίδας για την Εθνική: «Χέζω στους νεκρούς Έλληνες της π@@@ Ελλάδας» - iefimerida.gr

Υβριστικό τιτίβισμα ισπανικής εφημερίδας για την Εθνική: «Χέζω στους νεκρούς Έλληνες της π@@@ Ελλάδας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκάλεσε η ανάρτηση της ισπανικής εφημερίδας «Diario de Sevilla» στο Twitter κατά τον αγώνα της Εθνικής με την Κόστα Ρίκα για την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ.

Το tweet στο οποίο αναγραφόταν η φράση: «Me cago en los muertos helenos de la puta Grecia» που στα ελληνικά μεταφράζεται: «Χέζω στους (τάφους) των νεκρών Ελλήνων της π@@@ Ελλάδας», δημοσιεύτηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά το γκολ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, το οποίο και οδήγησε το ματς στην παράταση.

Το τιτίβισμα διαγράφηκε μετά από λίγο και ο διαχειριστής της σελίδας με νέα ανάρτηση προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα γράφοντας: «El anterior mensaje sobre el Mundial se ha producido por un error. Diculpen», που σημαίνει: «Το προηγούμενο μήνυμα αναφορικά με το Μουντιάλ δημοσιεύτηκε κατά λάθος. Ζητούμε συγγνώμη».

Υβριστικό τιτίβισμα ισπανικής εφημερίδας για την Εθνική: «Χέζω στους νεκρούς Έλληνες της π@@@ Ελλάδας»  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ