Έγκυος πίνει και καπνίζει σαν φουγάρο επειδή έμαθε ότι περιμένει αγόρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Έγκυος πίνει και καπνίζει σαν φουγάρο επειδή έμαθε ότι περιμένει αγόρι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχει απασχολήσει τη βρετανική γνώμη για τις ακραίες της επιλογές, όπως το να προβεί σε χειρουργική επέμβαση αυξητικής στήθους σε live μετάδοση από το κανάλι NHS. Τώρα, η τηλεπερσόνα Josie Cunningham προκαλεί για ακόμα μία φορά, καθώς το lifestyle της δεν έχει καμία σχέση με εκείνο της μέσης εγκύου.

Η 23χρονη Cunningham δηλώνει τόσο απογοητευμένη από το γεγονός ότι περιμένει αγόρι και όχι κορίτσι, που το έχει ρίξει στο ποτό και το τσιγάρο. Μάλιστα, καπνίζει σε ημερήσια βάση ένα πακέτο την ημέρα παρόλο που γνωρίζει ότι μπορεί να προκαλέσει κακό στο έμβρυο.

Επιπλέον, ήταν αποστομωτική η παραδοχή της σε συνέντευξή της, πως αν μάθαινε νωρίτερα το φύλο του παιδιού θα προχωρούσε σε διακοπή της κύησης, προκειμένου να μπει στο «Big Brother». Τώρα δείχνει μετανιωμένη που κράτησε το παιδί και απέρριψε το ριάλιτι!

«Το απόγευμα που έμαθα το φύλο του παιδιού ήταν τότε που άναψα το πρώτο μου τσιγάρο. Δεν είμαι περήφανη για αυτό, αλλά ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Αυτό άλλαξε τα πάντα. Με το που τέλειωσα εκείνο το τσιγάρο, μου ήταν δύσκολο να συγκεντρωθώ σε κάτι θετικό, έτσι ήπια ένα ποτήρι κρασί. Σκοπός μου ήταν να καπνίσω μόνο ένα, αλλά χωρίς να το καταλάβω άναψα και δεύτερο και κάπνισα όλο το πακέτο», παραδέχθηκε σε συνέντευξή της στη «Sunday Mirror».

Σημειώνεται ότι η 23χρονη είναι ήδη μητέρα δυο κοριτσιών.

Έγκυος πίνει και καπνίζει σαν φουγάρο επειδή έμαθε ότι περιμένει αγόρι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Έγκυος πίνει και καπνίζει σαν φουγάρο επειδή έμαθε ότι περιμένει αγόρι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Έγκυος πίνει και καπνίζει σαν φουγάρο επειδή έμαθε ότι περιμένει αγόρι [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ