To Ford Focus ST έγινε και diesel - iefimerida.gr

To Ford Focus ST έγινε και diesel

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φήμες που ήθελαν το κορυφαίο Ford Focus, το ST, να αποκτά και πετρελαιοκίνητη εκδοχή επιβεβαιώθηκαν. Κι αυτό γιατί στο Goodwood Festival of Speed το πιο γρήγορο και πιο σπορ, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, Focus παρουσιάστηκε ανανεωμένο, με πιο έντονο σχεδιαστικά στοιχεία, όπως π.χ. ανάγλυφο καπό, κάτω από το οποίο μπαίνει πλέον και ο diesel TDCi των 2.000 κυβικών.

Ο οποίος αποδίδει 185 ίππους, εξασφαλίζει ένα 0-100 σε 8,1 δεύτερα, χρειάζεται μόλις 4,4 λίτρα πετρελαίου για κάθε 100 χιλιόμετρα και εκπέμπει 114 γραμμάρια CO2.

Ο κινητήρας βενζίνης των επίσης 2.000 κυβικών φυσικά και εξακολουθεί να περιλαμβάνεται στη γκάμα του Focus ST, αποδίδοντας 250 άλογα και με 0-100 σε μόλις 6,5 δεύτερα. Παράλληλα ο σπορ χαρακτήρας ενισχύεται και από τις αλλαγές στις ρυθμίσεις της ανάρτησής του, αλλά και στα ηλεκτρονικά βοηθήματά του.

To Ford Focus ST έγινε και diesel | iefimerida.gr 0
To Ford Focus ST έγινε και diesel | iefimerida.gr 1
To Ford Focus ST έγινε και diesel | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facelift ford focus ST
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ