Η πρόωρη δημοσιότητα κάνει κακό: Πώς ήταν και πώς κατάντησαν αγαπημένοι σταρ παιδιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πρόωρη δημοσιότητα κάνει κακό: Πώς ήταν και πώς κατάντησαν αγαπημένοι σταρ παιδιά [εικόνες]

Η πρόωρη δημοσιότητα κάνει κακό: Πώς ήταν και πώς κατάντησαν αγαπημένοι σταρ παι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δημοσιότητα μπορεί να έχει είτε θετική είτε καταστροφική επίδραση για τη ζωή του ανθρώπου που τη βιώνει. Αδιαμφισβήτητα πάντως η ζυγαριά κλίνει προς το δεύτερο, στην περίπτωση που οι πρωταγωνιστές είναι μικρά παιδιά που δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν τη φήμη τους από τόσο νωρίς.

Aπό την πασίγνωστη πλέον Μάιλι Σάιρους και τη Λίντσει Λόχαν, μέχρι τις δίδυμες Ολσεν αλλά και την Μπρίτνει Σπίαρς αυτά είναι τα παιδιά σταρ που μεγαλώνοντας πήραν τον κατήφορο.

Λίντσει Λόχαν
Εχοντας βγει στο γυαλί ήδη από την παιδική της ηλικία, το γλυκύτατο πρόσωπο της και το αθώο της χαμόγελο (που αντιστάθμιζαν το μηδενικό υποκριτικό της ταλέντο) την μετέτρεψαν σύντομα σε αγαπημένη σταρ. Ωστόσο, η δημοσιότητα δεν κρατάει για πάντα και προσπαθώντας εναγωνίως να παραμείνει στο επίκεντρο ξεκίνησε μία κατρακύλα άνευ προηγουμένου. Ηδη από το 2006 είχε παραδεχθεί σε συνέντευξη της ότι πάσχει από βουλιμία και αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα ναρκωτικά, ενώ το 2007 αποκάλυψε ότι τον τελευταίο ένα χρόνο πηγαίνει σε συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών. Ωστόσο αυτό δε βοήθησε πολύ, αφού μετά από ένα παραλίγο θανατηφόρο τροχαίο υπό την επήρεια ουσιών, αναγκάστηκε να φοράει ειδικό βραχιόλι ελέγχου αλκοόλ. Τον Αύγουστο του 2010 μπήκε στη φυλακή για 2 εβδομάδες μετά από σειρά παραβάσεων και μετά την απελευθέρωση της μπήκε υποχρεωτικά σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια δε φαίνεται να έχει αλλάξει τίποτα, αφού πέρυσι κατηγορήθηκε ότι τραυμάτισε έναν πεζό, οδηγώντας σε κατάσταση μέθης και τον εγκατέλειψε στο οδόστρωμα.

Μάιλι Σάιρους
Ξεκινώντας από το καλό αθώο κοριτσάκι του Disney Channel κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα γινόταν στη συνέχεια με αποκορύφωμα την εμφάνιση της στα MTV Video Music Awards. Ξεκινώντας ως Χάνα Μοντάνα, απέδειξε ότι έχει περισσότερο ταλέντο από τον τραγουδιστή κάντρι πατέρα της που την έσπρωξε στη δημοσιότητα. Ωστόσο η κατρακύλα δεν άργησε να έρθει με την Σάιρους να παθαίνει εφηβική κρίση, να ξυρίζει το κεφάλι της για να το παίξει ροκ, να χωρίζει με τον αρραβωνιαστικό της Λίαμ Χεμσγουορθ, ενώ δεν άργησαν να εμφανιστούν φήμες για καταχρήσεις και ναρκωτικά, ακολουθώντας την ξέφρενη πορεία της Αμάντα Μπάινς.

ΜακΚόλει Κάλκιν
Το γλυκύτατο ξανθό αγοράκι που έγινε σήμα κατατεθέν της εμπορευματοποίησης των Χριστουγέννων με την ταινία Home Alone, ενώ κέρδισε τις εντυπώσεις και στην τηλεοπτική μεταφορά του Richie Rich, ο νεαρός κύριος Κάλκιν προσπαθούσε απεγνωσμένα να μεγαλώσει πριν την ώρα του. Αποξενώθηκε από τους γονείς του, παντρεύτηκε μια κοπέλα που είχε μόλις συναντήσει όταν ήταν 18 και έπεσε με τα μούτρα στη μαριχουάνα και τα χάπια.

Αμάντα Μπάινς
Το Twitter γίνεται σταδιακά κλειδαρότρυπα της κοινωνίας, με τους σταρ να τιτιβίζουν κάθε στιγμή της ζωής τους, ακόμα κι όταν αυτή αποτελεί τρελό κατήφορο. Τρανό παράδειγμα η Αμάντα Μπάινς. Το κορίτσι από το All That και το Amanda Show, έχει μετατραπεί σε ένα ζωντανό τσίρκο στο Τwitter, με άπειρους followers για μάρτυρες. Ξεκινώντας να τουιτάρει ότι είναι υπέρβαρη στα 58 κιλά και ότι θέλει να κάνει σεξ με τον Drake, η συνέχεια είναι μάλλον αναμενόμενη, με τρομακτικές τρύπες στο πρόσωπο, γυμνές φωτογραφίες και μία σύλληψη γιατί πέταξε το μπονγκ της από το παράθυρο και βρήκε έναν περαστικό στο κεφάλι...

Μέρι Κέιτ και Ασλει Ολσεν
Το αντίπαλο τηλεοπτικό δέος του Μακ Κόλει Κάλκιν, οι χαριτωμένες ξανθούλες δίδυμες που είχαν τρελάνει σκηνοθέτες και τηλεοπτικό κοινό στα 90's δε θα μπορούσαν να λείπουν από τον χορό της κατρακύλας. Η Μέρι Κέιτ έπασχε από ανορεξία και κατέληξε σε κέντρο αποτοξίνωσης από τα ναρκωτικά το 2004 και η Ασλει έχει μείνει η σκιά της από το αλκοόλ και τα ξενύχτια. Πρόσφατα, η Μέρι Κέιτ ενεπλάκη στις φήμες γύρω από τον πρόωρο θάνατο του ηθοποιού Χιθ Λέτζερ αφού λέγεται ότι εκείνη την περίοδο έβγαιναν και μάλιστα εκείνη του προμήθευσε τα μοιραία ναρκωτικά. Οι φήμες για το περιστατικό φουντώνουν όταν μαθεύτηκε ότι ο μασέρ που βρήκε την σωρό του Λέτζερ, κάλεσε 2 φορές την Μέρι Κέιτ πριν καλέσει το 911.

Μπρίτνει Σπίαρς
Οπως και η Μάιλι Σάιρους, έτσι και η Σπίαρς έγινε σταρ από τα 16 της, με τα τραγούδια της να έχουν γίνει σύμβολο των 90's κάνοντας τις Spice Girls να τρέμουν. Ωστόσο η νεαρή σταρ είναι επίσης σύμβολο αυτοκαταστροφής, αφού μπαινόβγαινε για χρόνια σε κλινικές αποτοξίνωσης, ξύρισε το κεφάλι της υπό την επήρεια ουσιών, ενώ το 2004 παντρεύτηκε κρυφά τον παιδικό της φίλο Τζέισον Αλεξάντερ για να «δει πώς είναι ο γάμος» όπως είχε πει η ίδια αλλά χώρισαν 55 ώρες αργότερα. Στη συνέχεια παντρεύτηκε τον χορευτή Κέβιν Φέντερλάιν, αφού τον χώρισε από την έγκυο αρραβωνιαστικιά του και μαζί έκαναν τα δύο παιδιά της Σον και Τζέιντεν, για να χωρίσει μαζί του 1-2 χρόνια μετά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ