Μαινόμενος 72χρονος κυνηγούσε με το τρακτέρ συγχωριανό του για να τον πατήσει - iefimerida.gr

Μαινόμενος 72χρονος κυνηγούσε με το τρακτέρ συγχωριανό του για να τον πατήσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν σε σε αγροτική περιοχή του Χάρακα στο νότιο Ηράκλειο, όταν ο 72χρονος άρχισε να καταδιώκει με το τρακτέρ 62χρονο συγχωριανό του λόγω προσωπικών και οικονομικών διαφορών του παρελθόντος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με το cretalive, αρχικά ο 72χρονος με το τρακτέρ επιχείρησε να «εμβολίσει» την μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 62χρονος, όμως δεν τα κατάφερε.

Ο οδηγός της μηχανής αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο που διέτρεχε, εγκατέλειψε κακήν-κακώς το όχημα και προσπάθησε να βρει διέξοδο διαφυγής τρέχοντας στους αγρούς.

Όμως ο 72χρονος συνέχισε να τον καταδιώκει με το τρακτέρ, ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση.

Αστυνομικοί του Τμήματος Πύργου, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για το συμβάν, έσπευσαν στο σημείο για να προλάβουν τα χειρότερα. Το επεισόδιο είχε και συνέχεια μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα όπου οι δύο εμπλεκόμενοι αλληλομηνύθηκαν.

Μάλιστα ο 72χρονος υπέβαλε μήνυση για εξύβριση και σε βάρος του γιου του 62χρονου, ο οποίος είναι ένστολος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη Ηράκλειο τρακτέρ συγχωριανός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ