Δίχτυ προστασίας για αυτόχειρες στη γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο - iefimerida.gr

Δίχτυ προστασίας για αυτόχειρες στη γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο

Δίχτυ προστασίας για αυτόχειρες στη γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δίχτυα ασφαλείας θα τοποθετηθούν, μέσα στο επόμενο διάστημα, στη διάσημη Γέφυρα Γκόλντεν Γκέιτ του Σαν Φρανσίσκο προκειμένου να εμποδίζονται οι επίδοξοι αυτόχειρες να αυτοκτονούν από την τεράστια γέφυρα σύμβολο της πόλης.

Δίχτυ προστασίας για αυτόχειρες στη γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο | iefimerida.gr 0

Ο κ. Μάλιγκαν εξήγησε ότι εξετάστηκαν πολλές επιλογές για την αποτροπή των αυτοκτονιών από τη γέφυρα και επιλέχθηκε αυτή διότι επεμβαίνει λιγότερο στο τοπίο. «Αν περνά κανείς με αυτοκίνητο πάνω από τη γέφυρα, δεν θα βλέπει» τα δίχτυα, είπε χαρακτηριστικά.Ο αξιωματούχος υπογράμμισε ότι η υπηρεσία διαχείρισης της Γκόλντεν Γκέιτ εξετάζει εδώ και μια δεκαετία την καλύτερη προστασία για την αποφυγή αυτοκτονιών από τη γέφυρα. Τα τελευταία χρόνια πολλές οικογένειες που έχασαν μικρά παιδιά ή εφήβους στη γέφυρα ήρθαν να μας δυο και συζήτησαν μαζί μας τι θα σήμαινε για εκείνους (…) Αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο» στην απόφαση της υπηρεσίας, σημείωσε ο κ. Μάλιγκαν.Φωτογραφίες: Getty

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ