Πανελλήνιοι αγώνες ομογενών στην Ωκεανία - iefimerida.gr

Πανελλήνιοι αγώνες ομογενών στην Ωκεανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότεροι από 400 ομογενείς αθλητές από όλη την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση των Πανελληνίων Αγώνων Ωκεανίας,οι οποίοι φέτος θα διεξαχθούν στο Ντάργουιν από τις 29 Σεπτεμβρίου και τις 2 Οκτωβρίου.

Η τοπική κυβέρνηση αποφάσισε να επιχορηγήσει τη διοργάνωση με το ποσό των 200.000 δολαρίων.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Ντάργουϊν και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Πανελληνίων Αγώνων, Γιάννης Νικολάκης, σημείωσε πως καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι φετινοί Πανελλήνιοι Αγώνες να είναι οι πλέον πετυχημένοι.

«Η πολιτειακή κυβέρνηση και σύσσωμη η ομογένεια έχει ενεργοποιηθεί για την επιτυχία τους. Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε εκατοντάδες αθλήτριες και αθλητές ελληνικής καταγωγής από κάθε γωνιά της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας στην πόλη μας» είπε ο κ. Νικολάκης.

Το 2009, περισσότεροι από 600 αθλητές από ολόκληρη την Ωκεανία, συγκεντρώθηκαν στη Μελβούρνη για να αγωνιστούν στο ποδόσφαιρο, στο στίβο, στο μπάσκετ, στην κολύμβηση, στο τένις, στην υδατοσφαίριση, στο ταεκβοντό και στο τζούντο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ