Γροθιές, μπουνιές και κλωτσιές μεταξύ οπαδών -Ξύλο μεταξύ Βραζιλιάνων και φιλάθλων της Ουρουγουάης [βίντεο] - iefimerida.gr

Γροθιές, μπουνιές και κλωτσιές μεταξύ οπαδών -Ξύλο μεταξύ Βραζιλιάνων και φιλάθλων της Ουρουγουάης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισόδια μεταξύ οπαδών έξω από το στάδιο Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας ξέσπασαν μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη 2-0 της Κολομβίας επί της Ουρουγουάης, μετέδωσαν το Σάββατο μέσα ενημέρωσης της χώρας αυτής.

Σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό CBN, δεκάδες οπαδοί -οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν Βραζιλιάνοι και Ουρουγουανοί- ενεπλάκησαν στους καυγάδες, ανταλλάσσοντας γροθιές, κλωτσιές και εκτοξεύοντας κουτιά μπύρας. Δύο οπαδοί τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία παρενέβη, αφού το ιδιωτικό προσωπικό ασφαλείας που έχει προσληφθεί για τη διατήρηση της τάξης στις αθλητικές εγκαταστάσεις έπρεπε να βρίσκεται σε άλλα σημεία του γηπέδου.

Αρκετοί οπαδοί οδηγήθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις του Μαρακανά σε σχέση με αυτά τα επεισόδια, ωστόσο δεν έγινε σαφές εάν η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ