Εδώ θα γίνει το γλέντι του γάμου του εγγονού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Εδώ θα γίνει το γλέντι του γάμου του εγγονού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Λουτρό , το γραφικό χωριό των Σφακίων γίνεται σήμερα ο γάμος του εγγονού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Πιερ Γκουρντέν με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο, ο χώρος στον οποίο θα γίνει το παραδοσιακό κρητικό γαμήλιο γλέντι, είναι στολισμένος σε απαλά χρώματα που θυμίζουν θάλασσα και καλοκαίρι.

Εδώ θα γίνει το γλέντι του γάμου του εγγονού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη  [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο στολισμός των τραπεζιών είναι λιτός και σε συνδυασμό με το υπέροχο τοπίο και τους ήχους των κυμάτων, υπόσχονται ένα γλέντι που θα μείνει αξέχαστο στους 300 περίπου καλεσμένους.

Εδώ θα γίνει το γλέντι του γάμου του εγγονού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη  [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Flashnews.gr, στο γάμο θα τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος ενώ την βραδιά θα πλαισιώσει μουσικά και κρητικό συγκρότημα, δίνοντας στο γλέντι παραδοσιακή πινελιά.

Εδώ θα γίνει το γλέντι του γάμου του εγγονού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη  [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί στο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου παρουσία σύσσωμης της οικογένειας Μητσοτάκη. Στις χαρές της οικογένειας αναμένεται να συμμετάσχουν και οι παραθεριστές που θα βρίσκονται σήμερα στο Λουτρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ