Με αυγά και αγιασμό ξόρκισαν τον Μέριλιν Μάνσον ορθόδοξοι ακτιβιστές στη Ρωσία [βίντεο] - iefimerida.gr

Με αυγά και αγιασμό ξόρκισαν τον Μέριλιν Μάνσον ορθόδοξοι ακτιβιστές στη Ρωσία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για συναυλία στη Ρωσία ξεκίνησε ο δημοφιλής ροκ τραγουδιστής Μέριλιν Μάνσον, αλλά οι ορθόδοξοι ακτιβιστές του το έβγαλαν ξινό. Συγκεκριμένα, λίγο πριν βγει στη σκηνή, τον περιέλουσαν με αγιασμό και αυγά για να «ξορκίσουν το κακό».

Οπως αναφέρει το Russia Today ο αυτοαποκαλούμενος προστάτης των ορθόδοξων ρώσων πιστών και αρχηγός του κινήματος «Θέλημα του Θεού», Ντμίτρι Εντέο, παραδέχθηκε ότι εκείνος και οι συνεργάτες του πέταξαν αυγά και ράντισαν με αγιασμό τα μέλη της μπάντας και τον Μάνσον, ενώ με μήνυμά του στο Twitter έκανε λόγο για «νίκη απέναντι στη βλάσφημη ροκ μπάντα».

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το LifeNews δείχνει στιγμιότυπα από την επίθεση αυτή, όπου ακτιβιστές κρατώντας μπουκάλια νερού και αυγά, κυνηγούν έναν άνδρα που φορά γυαλιά ηλίου κοντά σε ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ