Ο Ερικ Κλάπτον βγαίνει στη... σύνταξη: Γιατί ο αγαπημένος μουσικός σταματάει τις εμφανίσεις του; - iefimerida.gr

Ο Ερικ Κλάπτον βγαίνει στη... σύνταξη: Γιατί ο αγαπημένος μουσικός σταματάει τις εμφανίσεις του;

Ο Ερικ Κλάπτον βγαίνει στη... σύνταξη: Γιατί ο αγαπημένος μουσικός σταματάει τις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ασχημα νέα για τους φαν του Ερικ Κλάπτον, αφού πρόσφατα ο αγαπημένος μουσικός ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει οριστικά τις περιοδείες και μάλιστα σκέφεται να βγει και στην σύνταξη.

Ο θρυλικός κιθαρίστας στα 70 του χρόνια, χαρακτήρισε τη ζωή στο δρόμο «αφόρητη» και «απρόσιτη» σε μια νέα συνέντευξη του στο περιοδικό Uncut και θέλει να σταματήσει αυτό το μέρος της καριέρας του.

Ο Κλάπτον θα γίνει 70 ετών φέτος και όπως αναφέρει, η «περίεργη ασθένεια» του μπορεί τελικά να τον οδηγήσει να σταματήσει να παίζει κιθάρα εντελώς, έτσι αντί περιοδείες, θα επικεντρωθεί στην δουλειά του στο στούντιο.

«Υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που θα ήθελα να κάνω, αλλά εγώ κοιτάω τη συνταξιοδότηση» δήλωσε ο Κλάπτον στο περιοδικό.

Είπε επίσης ότι ο κόσμος του φαίνεται πολύ ίδιος πλέον και ισχυρίστηκε ότι οι περισσότερες χώρες τώρα μοιάζουν με «μια διαφορετική εκδοχή της Αμερικής» και πρόσθεσε «Ο δρόμος έχει γίνει αφόρητος, έχει γίνει απρόσιτος, επειδή παίρνει πολλές ώρες για να πάω οπουδήποτε. Μέσα και έξω από τα αεροδρόμια, αεροπλάνα και αυτοκίνητα»

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Κλάπτον αποδοκιμάστηκε για την έξοδο από τη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο γήπεδο Hydro στη Γλασκώβη.

Ζήτησε συγγνώμη από τους φαν και κατηγόρησε «τεχνικό σφάλμα» για το περιστατικό. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της περιοδείας του, ο Κλάπτον έχει ακόμη μία παράσταση στο Φεστιβάλ ζωή στις 28 Ιουνίου στο Άουσβιτς, στην Πολωνία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σύνταξη μουσικός Έρικ Κλάπτον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ