Βάζουν στο μικροσκόπιο το Noor One -Οι Λιμενικοί ψάχνουν κι άλλη ηρωίνη στο δεξαμενόπλοιο - iefimerida.gr

Βάζουν στο μικροσκόπιο το Noor One -Οι Λιμενικοί ψάχνουν κι άλλη ηρωίνη στο δεξαμενόπλοιο

Βάζουν στο μικροσκόπιο το Noor One -Οι Λιμενικοί ψάχνουν κι άλλη ηρωίνη στο δεξα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φύλλο και φτερό θα κάνουν τις επόμενες ημέρες οι άνδρες του Λιμενικού το Noor One. Το δεξαμενόπλοιο που χρησιμοποιούσε το καρτέλ ηρωίνης για να φέρει στην Ελλάδα πάνω από δύο τόνους ναρκωτικών βρίσκεται στην Ελευσίνα και θα μπει στο... μικροσκόπιο των αρχών, ενώ την ίδια ώρα οι έρευνες στρέφονται και σε άλλα πρόσωπα που μπορεί να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ετσι, τις επόμενες ημέρες θα εξεταστούν σπιθαμή προς σπιθαμή όλοι οι χώροι του δεξαμενόπλοιου, καθώς τα στελέχη του Λιμενικού εκτιμούν πως κρύβεται εκεί και άλλη ποσότητα ηρωίνης, πέρα από τους πάνω από δύο τόνους που εντοπίστηκαν σε αποθήκες στο Κορωπί και στη βίλα της Φιλοθέης και έχουν κατασχεθεί.

Μέχρι τώρα έχουν προφυλακιστεί 23 άτομα για την υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ζητηθούν καταθέσεις και από άλλους εμπλεκόμενους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταφορά της ηρωίνης από την Ελευσίνα στις δύο αποθήκες στο Κορωπί και στη βίλα στη Φιλοθέη γινόταν πάντα νυχτερινές ώρες. Μάλιστα, για να μην γίνουν αντιληπτές οι μεταφορές, είχε νοικιαστεί μικρή αποθήκη σε χώρο κοντά στο πλοίο. Το φορτίο έφυγε από συγκεκριμένο σημείο σε τρεις δόσεις με διαφορετικούς τρόπους και με διαφορετικά οχήματα και φορτηγά, ενώ ο πρώτος έλεγχος στο πλοίο έγινε για λαθραίο καύσιμο.

Στο μεταξύ από το «Noor One» κάποια σωστικά μέσα του πλοίου, φουσκωτά μπαλόνια, μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο προκειμένου να ελεγχθούν με ειδικές ακτίνες Χ. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι από την ως τώρα εξέταση των συγκεκριμένων αντικειμένων δεν έχουν βρεθεί ναρκωτικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ