Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η έκδοση πενταετούς ομολόγου από τα ΕΛΠΕ - iefimerida.gr

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η έκδοση πενταετούς ομολόγου από τα ΕΛΠΕ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η έκδοση πενταετούς ομολόγου από τα ΕΛΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η έκδοση πενταετούς ευρω-ομολόγου ύψους 325 εκατ. ευρώ, με σταθερό επιτόκιο 5,25% από τα Ελληνικά Πετρέλαια.Όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία, η συνολική ζήτηση ξεπέρασε το 1 δισ. ευρώ υπερκαλύπτοντας την έκδοση κατά τρεις φορές, ενώ άνω του 60% του βιβλίου προσφορών προήλθε από ξένους θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, Γιάννης Κωστόπουλος, δήλωσε ότι αυτή επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη των διεθνών κεφαλαιαγορών και των ιδιωτών επενδυτών στις μακροπρόθεσμες προοπτικές της εταιρείας και πρόσθεσε: «Η έκδοση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για διαφοροποίηση του χρηματοδοτικού μίγματος και μείωση του χρηματοοικονομικού κόστους καθώς και την ουσιαστική επιμήκυνση της μέσης διάρκειας των δανειακών υποχρεώσεων του Ομίλου, ισχυροποιώντας περαιτέρω τον ισολογισμό μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ