Υπό όρους ελεύθεροι οι βουλευτές της Χ.Α Πολύβιος Ζησιμόπουλος και Αντώνης Γρέκος - iefimerida.gr

Υπό όρους ελεύθεροι οι βουλευτές της Χ.Α Πολύβιος Ζησιμόπουλος και Αντώνης Γρέκος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Πολύβιος Ζησιμόπουλος και Αντώνης Γρέκος.

Στους δύο βουλευτές, οι οποίοι κατηγορούνται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτριών και εισαγγελέα, επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ στον καθένα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Στον κ. Γρέγο επιβλήθηκε επιπλέον όρος, που του απαγορεύει τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις του κόμματος, πλην των δραστηριοτήτων εντός του Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γρέγος, σε υπόμνημα που παρέδωσε, αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εναντίον του. Επίσης, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν μπορεί να διώκεται για τα «πιστεύω» του αρνούμενος να απαντήσει σε ερωτήσεις της ανάκρισης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ