Απίστευτο: Γυναίκα δρομέας 8μιση μηνών έγκυος συμμετέχει σε αγώνες [εικόνες] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Γυναίκα δρομέας 8μιση μηνών έγκυος συμμετέχει σε αγώνες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δρομέας, Alysia Montano, μπορεί να τερμάτισε τελευταία στους αγώνες που διεξήχθησαν την περασμένη εβδομάδα στο Hornet Stadium της California άλλα δηλώνει ότι αισθάνεται «πολύ καλά». Η 28χρονη Alysia που είναι 5 φορές πρωταθλήτρια στις ΗΠΑ, κατάφερε να τρέξει μέσα 2 λεπτά και 32,13 δευτερόλεπτα την απόσταση των 800 μέτρων και όλα αυτά ενώ διένυε τη 34η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.

Η δρομέας με το παρατσούκλι το ιπτάμενο λουλούδι, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα είπε: «Έτρεχα σε όλη την εγκυμοσύνη μου και ένιωσα πραγματικά πολύ καλά κατά τη διάρκεια της όλης διαδικασίας».

Η 28χρονη δρομέας περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον συζύγο της Louis τον οποίο παντρεύτηκε το 2011.

Απίστευτο: Γυναίκα δρομέας 8μιση μηνών έγκυος συμμετέχει σε αγώνες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, oι γιατροί έδωσαν στην Alysia Montano έγκριση για να λάβει μέρος στον αγώνα, διαβεβαιώνοντας την ότι δεν διέτρεχε κανέναν κίνδυνο, αλλά και η ίδια με τη συμμετοχή της θέλησε να δώσει τέρμα σε παρανοήσεις που επικρατούν γύρω από την άσκηση και την εγκυμοσύνη.

Απίστευτο: Γυναίκα δρομέας 8μιση μηνών έγκυος συμμετέχει σε αγώνες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Αυτό που έμαθα είναι ότι η άσκηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι πραγματικά πολύ καλή τόσο για τη μαμά όσο και για το μωρό, έκανα ότι κάνω συνήθως...Απλά έτυχε να είμαι και έγκυος. Αυτή η χρονιά είναι κανονική για εμένα» δήλωσε η αθλήτρια.

Απίστευτο: Γυναίκα δρομέας 8μιση μηνών έγκυος συμμετέχει σε αγώνες [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Άλλωστε η Montano έτρεξε την κούρσα με πιο χαλαρό ρυθμό από ότι μας έχει συνηθίσει, καθώς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, τερμάτισε 5η με χρόνο λιγότερο από δύο λεπτά.

Απίστευτο: Γυναίκα δρομέας 8μιση μηνών έγκυος συμμετέχει σε αγώνες [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα ΗΠΑ δρομέας 8 5 μηνών
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ