Οι πολιτικοί πηγαίνουν πάλι για καφέ στο Da Capo -Οι αγκαλιές και τα φιλιά της Ολγας Κεφαλογιάννη με τον Κώστα Τασούλα - iefimerida.gr

Οι πολιτικοί πηγαίνουν πάλι για καφέ στο Da Capo -Οι αγκαλιές και τα φιλιά της Ολγας Κεφαλογιάννη με τον Κώστα Τασούλα

Οι πολιτικοί ξαναπάνε για καφέ στο Da Capo -Οι αγκαλιές και τα φιλιά της Ολγας Κ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έπειτα από αρκετό καιρός απουσίας από την πλατεία Κολωνακίου και το γνωστό καφέ Da Capo, υπουργοί και βουλευτές σιγά σιγά επιστρέφουν στο γνωστό στέκι, για να απολαύσουν τον πρωινό καφέ τους.

Οπως γράφει και ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στα Νέα, έκαναν την εμφάνισή τους οι υπουργοί Τουρισμού και Πολιτισμού, αλλά και βουλευτές. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη αλλά και ο Κώστας Τασούλας, οι οποίοι είχαν μία εγκάρδια συνάντηση, με την κυρία Κεφαλογιάννη να αγκαλιάζει και να φιλάει τον υπουργό Πολιτισμού.

Υπενθυμίζεται πως μετά τον ανασχηματισμό και την αποδοχή της θέσης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ είχε κανει την εμφάνιση του στο γνωστό καφέ ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ