Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης φέρνει γούρι στην Εθνική -Οσες φορές βλέπει αγώνα της, κερδίζει - iefimerida.gr

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης φέρνει γούρι στην Εθνική -Οσες φορές βλέπει αγώνα της, κερδίζει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τελευταία φορά που ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παρακολούθησε ποδόσφαιρο ήταν το 2004 στο Euro, όταν η Ελλάδα κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η αμέσως επόμενη ήταν με την Ακτή Ελεφαντοστού, όταν η Εθνική μας πήρε την ιστορική πρόκριση για τους 16 του Μουντιάλ.

Πέρασαν 10 ολόκληρα χρόνια και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποφάσισε από το σπίτι του στα Χανιά να παρακολουθήσει και πάλι ποδόσφαιρο και μάλιστα με την υπόσχεση: «Θα δω ολόκληρο τον αγώνα ακόμα και την παράταση εάν υπάρξει».

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη ο κ.Μητσοτάκης παρακολούθησε τον αγώνα με την κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη. «Ενθουσιάστηκε όχι μόνον από το αποτέλεσμα, αλλά και από τη συλλογική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών», εξιστορούσε η κυρία Μπακογιάννη. Όταν ρωτήθηκε εάν ενθουσιάστηκε και από τον γκολ του Γιώργου Σαμαρά είπε: «Βεβαίως και ενθουσιάστηκε, ξέρεις ο Μητσοτάκης δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα ονόματα...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ