To απίστευτο παρατσούκλι που έχει κολλήσει ο Σαμαράς στον Στουρνάρα - iefimerida.gr

To απίστευτο παρατσούκλι που έχει κολλήσει ο Σαμαράς στον Στουρνάρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς αποκαλεί τον πρώην τσάρο της οικονομίας και νυν διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας με το όνομα ενός ... στρουθιόμορφου πτηνού της οικογενείας των Κορυδαλλιδών; Επειδή, μιλάει πολύ...

Ο Αντρώνης Σαμαράς συχνά όταν αναφερόταν στον Γιάννη Στουρνάρα τον αποκαλούσε γαλιάντρα! Την αποκάλυψη κάνει σήμερα στη στήλη του ο διευθυντής της εφημερίδας Τα ΝΕΑ Δημήτρης Μητρόπουλος, εξηγώντας: «Η γλαφυρή διατύπωση του Αντώνη Σαμαρά υπαινισσόταν ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών δεν σταματούσε να κουβεντιάζει με τους δημοσιογράφους. Οταν δεν τους μιλούσε, τους έστελνε SMS».

Το άρθρο αναφέρεται στην επικοινωνιακή πολιτική που επέλεξε ο Γιάννης Στουρνάρας «ξέροντας πως το κενό ενημέρωσης είναι αιτία όλων των κακών σε εποχές ανησυχίας», σε αντιδιαστολή με τους χαμηλους τόνους που επέλεξε ο διαδοχός του Γκίκας Χαρδούβελης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ