Γάτες, περιστέρια, συγκεκριμένα λουλούδια και ειδικές λάμπες -Οι παραξενιές των σταρ όταν κάνουν περιοδεία - iefimerida.gr

Γάτες, περιστέρια, συγκεκριμένα λουλούδια και ειδικές λάμπες -Οι παραξενιές των σταρ όταν κάνουν περιοδεία

Γάτες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πού μπορεί να βρει κανείς 20 λευκά γατάκια και 100 περιστέρια; Αν δεν θέλει να εκνευρίσει την Μαράια Κάρεϊ, πρέπει να βρει άμεσα την απάντηση, αν πρόκειται για έναν διοργανωτή συναυλιών. Και αυτοί οι άνθρωποι έχουν ακούσει ό,τι μπορεί- και κυρίως, ό,τι δεν μπορεί- να φανταστεί κανείς από σταρ που βρίσκονται σε περιοδεία.

Για παράδειγμα, πρόσφατα αποκαλύφθηκαν οι παραξενιές της Κέιτι Πέρι, η οποία απαιτεί να έχει μαζί της άνθρωπο που έχει αποστολή απλά να πλένει και να κόβει τα φρούτα της, ενώ υπάρχει μία ρητή απαγόρευση για όλα τα μέλη του προσωπικού: κανένας δεν επιτρέπεται να μιλήσει στην Κέιτι Πέρι.

Αυτή είναι μία μία από τις παραξενιές που έχουν οι σταρ κατά τη διάρκεια των περιοδειών τους και η Huffington Post συγκέντρωσε τα πιο τρελά αιτήματα που έχουν ακούσει κατά καιρούς οι διοργανωτές συναυλιών.

Κέιτι Πέρι
Γαλλικούς λαμπτήρες κατά παραγγελία, μία καρέκλα σκηνοθέτη με το όνομά της και κάποιον με την αποστολή να πλένει και να κόβει τα φρούτα και τα λαχανικά της.

Drake
Τέσσερις ντουζίνες με αρωματικά στικ, ένα μπουκάλι Pinot Grigio, ένα καφάσι μπύρες, ένα μπουκάλι Jack Daniel’s και ένα μπουκάλι τεκίλα μεταξύ άλλων αλκοολούχων.

Τζάνετ Τζάκσον
Κομμένες λευκές τουλίπες, τριαντάφυλλα ή γαρδένιες. Κεριά χωρίς άρωμα με διάμετρο 3-4 ίντσες.

Μαράια Κάρεϊ
Δύο ντουζίνες τριαντάφυλλα, κεριά βανίλια, δωμάτιο χωρίς έντονα σχέδια στη διακόσμηση, ένα μπουκάλι cabernet sauvignon, ενώ μία φορά ζήτησε να περιστοιχίζεται από 20 λευκά γατάκια και 100 περιστέρια.

Madonna
Συνοδεία 200 ατόμων που περιλαμβάνει 30 σωματοφύλακες, προσωπικούς σεφ, δάσκαλο γιόγκα, βελονιστή και πάντα διαθέσιμο καθαριστήριο. Ακόμη, 20 διεθνείς τηλεφωνικές γραμμές, κρίνους, λευκά και ροζ τριαντάφυλλα κομμένα ακριβώς σε ύψος 6 ιντσών.

Lady Gaga
Λευκοί δερμάτινοι καναπέδες, φρέσκα τριαντάφυλλα και μαύρες σατέν κουρτίνες. Επίσης, φυστικοβούτυρο, πόστερ παλιών ροκ σταρ, ενώ μία φορά ζήτησε να της φέρουν μία πλαστική κούκλα με πλούσιο, ροζ εφήβαιο.

Rihanna
Καραμέλες, γεμιστά μπισκότα, μικρά τυράκια και μπόλικα κουτιά ενεργειακού ποτού.

Νίκι Μινάζ
Κεριά με άρωμα ψητών γλυκών, άπειρες ποσότητες πικάντικου κοτόπουλου- αλλά δεν θέλει μπούτια ή φτερούγες- μία μεγάλη πιατέλα με τυριά και τρία κουτιά τσίχλες, διαφορετικών γεύσεων.

Jay Z και Beyonce
Εκείνος θέλει δύο μπουκάλια σαμπάνια 300 δολαρίων και δύο μπουκάλια συγκεκριμένου κρασιού, 200 δολαρίων. Εκείνη θέλει ζουμερό ψητό κοτόπουλο με μπόλικο σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.

Τζένιφερ Λόπεζ
Τα πάντα πρέπει να είναι λευκά. Από τα λουλούδια στο χώρο που θα μένει- κατά προτίμηση τριαντάφυλλα ή κρίνοι- μέχρι το σαλόνι, τα καλύμματα στις καρέκλες, τα κεριά αλλά και το φαγητό της, με προτίμηση το ψάρι.

Κριστίνα Αγκιλέρα
Τυρί σόγιας, γεμιστά μπισκότα και αποξηραμένα μούρα. Επίσης απαιτεί να μην χρησιμοποιούνται πλαστικά στην προετοιμασία του γεύματός της, για την προστασία του περιβάλλοντος.

Kanye West
Πετσέτες Versace. Επίσης, όποιος σοφέρ τίθεται στην υπηρεσία του πρέπει να φορά 100% βαμβακερά ρούχα.

Αντέλ
Τσιγάρα, ευρωπαϊκή μπύρα και σάντουιτς χωρίς ντομάτα. Επίσης, έχει την απαίτηση από κάθε φαν της που κερδίζει δωρεάν εισιτήρια για κάποια συναυλία της, να κάνει δωρεά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Μέριλιν Μάνσον
Μία φαλακρή, φαφούτα ιερόδουλη. Πρόκειται βέβαια για ένα αστείο, αλλά ένας διοργανωτής συναυλίας έχει παραδεχθεί ότι την... πάτησε ακούγοντας το αίτημα και τρομοκρατήθηκε, μέχρι να του εξηγήσει ο μάνατζερ ότι δεν σοβαρολογούσε ο Μέριλιν Μάνσον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ