O Κουκούτσης της ΧΑ απειλεί από το βήμα της Βουλής: Ημουν αρνί, με κάνατε λύκο -Ετοιμάζομαι να δαγκώσω - iefimerida.gr

O Κουκούτσης της ΧΑ απειλεί από το βήμα της Βουλής: Ημουν αρνί, με κάνατε λύκο -Ετοιμάζομαι να δαγκώσω

O Κουκούτσης της ΧΑ απειλεί από το βήμα της Βουλή: Ημουν αρνί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προκλητικός εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης, στον οποίο έχει επιβληθεί κατ΄οίκον περιορισμός από τη Δικαιοσύνη.Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έφθασε στην Βουλή με τη συνοδεία ασφάλειας, όπως προβλέπουν οι περιοριστικοί όροι που του έχουν επιβληθεί, και δεν θύμιζε σε τίποτα τον Κουκούτση που έδινε εύσημα στη Δικαιοσύνη την ημέρα που αποφασίστηκε να μην προφυλακιστεί.

Ανεβαίνοντας στο βήμα του Κοινοβουλίου ο κ. Κουκούτσης ανέφερε προκλητικά « Κυρίες και κύριοι, σπέρνετε ανέμους, θα θερίσετε θύελλες! Γνωρίζετε όλοι εδώ ότι ήμουν ο πιο ήπιος απ' την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα. Γνωρίζετε ότι πολλοί έλεγαν πως ο Δημητράκης είναι αρνί. Τον κάνατε λύκο. Και περιμένω την ώρα που θα δαγκώσω».
Ο Δημήτρης Κουκούτσης δεν βιάστηκε να αποχωρήσει από το Μέγαρο του Κοινοβουλίου, που είναι και το μόνο μέρος που μπορεί να επισκέπτεται, στο πλαίσιο της άσκησης των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων και παρέμεινε στο χώρο αρκετή ώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ