Ζηλεύεις τους φίλους σου στο facebook; Δες πως είναι η πραγματική τους ζωή και τι κρύβεται πίσω από κάθε ανάρτηση [βίντεο] - iefimerida.gr

Ζηλεύεις τους φίλους σου στο facebook; Δες πως είναι η πραγματική τους ζωή και τι κρύβεται πίσω από κάθε ανάρτηση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το facebook μπορεί να αποτελεί ένα σημαντικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης, όμως όλο και περισσότερο λειτουργεί σαν ένα μέσο ναρκισσιστικής εκτόνωσης και δημιουργίας εντυπώσεων. Οχι, κανείς δεν ζει τόσο τέλεια, ιδανικά, όμορφα όπως υποστηρίζει ή δείχνει στις αναρτήσεις του στο facebook.

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει τι πραγματικά κρύβεται πίσω από μερικές αθώες αλλά όχι απολύτως ειλικρινείς αναρτήσεις και πώς κάθε τι που δεν εκπέμπει ευτυχία, επιτυχία, δύναμη και αγωνιστικότητα οδηγεί στην αφάνεια και την αποδοκιμασία του πλήθους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ