Ειρωνικός ο Μπαρμπαρούσης στις ανακρίτριες: «Ηρθα να πω στην Κλάπα πόσο καλό παιδί είμαι και να φύγω» - iefimerida.gr

Ειρωνικός ο Μπαρμπαρούσης στις ανακρίτριες: «Ηρθα να πω στην Κλάπα πόσο καλό παιδί είμαι και να φύγω»

Ανετος και προκλητικός ο Μπαρμπαρούσης στις ανακρίτριες: Ηρθα να πω στην Κλάπα π
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ήρθα να πω στην Κλάπα πόσο καλό παιδί είμαι και να φύγω», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος ολοκλήρωσε την απολογία του στις ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου για τα κακουργήματα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Στον βουλευτή, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αποδίδεται και συμμετοχή σε επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών μικροπωλητών σε λαϊκές αγορές στο Μεσολόγγι.

Αμέσως μετά, την σκυτάλη των απολογιών παίρνει η σύζυγος του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής και βουλευτής του κόμματος, Ελένη Ζαρούλια. Το κατηγορητήριο σε βάρος της, την χαρακτηρίζει ως βασικό εκφραστή της ιδεολογίας της Χρυσής Αυγής, γεγονός που στοιχειοθετείται από ομιλίες της στη Βουλή. Η σύζυγος του προφυλακισμένου αρχηγού αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ