Τα γκολ του Σαμαρά στον έρωτα -Τα ειδύλλια με τις τραγουδίστριες, τα μοντέλα και την παρουσιάστρια πριν καταλήξει στην Φουρέιρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα γκολ του Σαμαρά στον έρωτα -Τα ειδύλλια με τις τραγουδίστριες, τα μοντέλα και την παρουσιάστρια πριν καταλήξει στην Φουρέιρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Σαμαράς, ο άνθρωπος που με δικό του γκολ έστειλε την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για πρώτη φορά στην ιστορία της στους 16 του Μουντιάλ και εκατομμύρια Ελληνες στα ουράνια, είναι ένας ποδοσφαιριστής που διαπρέπει εδώ και χρόνια στο εξωτερικό αλλά είναι και ένας άκρως γοητευτικός άνδρας, ο οποίος σκοράρει και στις καρδιές των γυναικών.

Το όνομά του έχει συνδεθεί κατά καιρούς με μοντέλα και τραγουδίστριες, ωστόσο ο ίδιος, ωστόσο ο ίδιος απογεύγει να μιλάει για τα προσωπικά του καθώς δεν του αρέσει να εκτίθεται. Και μπορεί με την τελευταία του σχέση, την Ελένη Φουρέιρα να είναι λίγο πιο εκδηλωτικός, αλλά δεν συνέβαινε το ίδιο και με τις προηγούμενες σχέσεις του.

Εβελυν Καζαντζόγλου

Καζαντζόγλου και Σαμαράς λέγεται ότι έζησαν έναν φλογερό έρωτα το καλοκαίρι του 2008. Μάλιστα ένα χρόνο αργότερα γραφόταν ότι οι δυο τους τα έχουν ξαναβρεί, μετά από ένα διάστημα που πέρασαν χωριστά.

Εύα Δελλή

Δελλή και Σαμαράς φημολογούνταν ότι ήταν ζευγάρι το καλοκαίρι του 2011. Τουλάχιστον αυτό ανέφεραν δημοσιεύματα της εποχής. Η σχέση αυτή, πάντως, δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Βάλια Κακούτη

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε νυχτερινό μαγαζί, ενώ το έντονο φλερτ που είχαν έγινε αντιληπτό από τους θαμώνες του κέντρου, ενώ υπήρξαν και τα αντίστοιχα φωτογραφικά καρέ. Κάπως έτσι το όνομα της Βάλιας συνδέθηκε για λίγο με εκείνο του γόη ποδοσφαιριστή.

Νατάσα Θεοδωρίδου

Αυτό το ειδύλλιο αν και δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, φημολογούνταν για πάρα πολύ καιρό. Ωστόσο, δεν έλειψαν και εκείνοι πο ισχυρίζονταν ότι το φλερτ αυτό ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας.

Κατερίνα Καινούργιου

Καινούριου και Σαμαράς γνωρίστηκαν τον Μάρτιο του 2011. Εγιναν ζευγάρι ένα χρόνο αργότερα, τον Μάιο του 2012 αλλά, αν και αρχικά φάνηκε ότι αυτή η σχέση μπορεί να έχει συνέχεια, ο χωρισμός ήρθε λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα το φθινόπωρο του 2012, με την παρουσιάστρια να λέει ότι οι δυο τους δεν μιλάνε πια, συμπληρώνοντας πως τον σέβεται απόλυτα ως άνθρωπο.

Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα και Γιώργος Σαμαράς γνωρίστηκαν πριν από περίπου πέντε χρόνια. Τότε εκείνη ήταν ακόμη μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Mystique και απέφευγε συστηματικά να μιλάει για τα ζητήματα της προσωπικής της ζωής. Μπορεί, λοιπόν, τα περιοδικά να είχαν αφιερώσει πριν από πέντε χρόνια πολλές σελίδες στο ειδύλλιό της με τον Γιώργο Σαμαρά, ωστόσο η Ελένη δεν είχε μιλήσει ποτέ γι' αυτό. Το φινάλε της πρώτης περιόδου της σχέσης της με τον ποδοσφαιριστή γράφτηκε ξαφνικά, όπως ξαφνικά είχε ξεκινήσει κιόλας. Το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την επανασύνδεση δεν κράτησαν καμία επαφή.

Εκτοτε δεν κράτησαν επαφή. Μέχρι πρότινος δηλαδή, οπότε ο Γιώργος -ενημερωμένος προφανώς ότι ήταν και πάλι ελεύθερη- έσπευσε να τη διεκδικήσει ξανά.

Το περασμένο Φθινόπωρο, όμως, μια επίσκεψη του Σαμαρά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζόταν η Φουρέιρα στη Θεσσαλονίκη έμελλε να είναι καθοριστική. Η τραγουδίστρια ήταν μόνη της, αφού η σχέση της με τον Δημήτρη Πελέκη είχε λήξει και ο ποδοσφαιριστής το ίδιο και έτσι, στη δεύτερη επίσκεψη του τελευταίου στα μπουζούκια και μετά τα συγχαρητήρια στα καμαρίνια ο έρωτας που είχε παγώσει πριν πέντε χρόνια άρχισε να φουντώνει ξανά. Από τότε είναι αχώριστοι και τρελά ερωτευμένοι, ενώ τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι κάτι δυνατό υπάρχει αναμέσά τους και ότι αυτή η σχέση θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας, πληθαίνουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν χτυπήσει και οι δυο το ίδιο τατουάζ: «No one S» γράφει το ένα και «No one F» το άλλο. Δηλαδή «Κανείς σαν τον Σ(αμαρά)» και «Καμιά σαν την Φ(ουρέιρα)».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ