Εξαλλοι πανηγυρισμοί των ποδοσφαιριστών της Εθνικής -Εικόνα μέσα από το πούλμαν -Ποιοι έπεσαν με τα ρούχα στην πισίνα του ξενοδοχείου [βίντεο] - iefimerida.gr

Εξαλλοι πανηγυρισμοί των ποδοσφαιριστών της Εθνικής -Εικόνα μέσα από το πούλμαν -Ποιοι έπεσαν με τα ρούχα στην πισίνα του ξενοδοχείου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάρτι έστησαν οι διεθνείς στο πούλμαν που τους μετέφερε από το γήπεδο στο αεροδρόμιο μετά την πρόκριση της Εθνικής στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος τραγουδούσαν το σύνθημα της «γαλανόλευκης», χόρευαν, ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα μεταξύ τους, κυρίως στον σκόρερ του νικητήριου γκολ, Γιώργο Σαμαρά, τον οποίο αποκάλεσαν «Δαλάι Λάμα» και «αναίσθητο» για την ψυχραιμία που έδειξε στην εκτέλεση του πέναλτι.

Από την πλευρά τους, οι Βραζιλιάνοι επιφύλαξαν στους Έλληνες διεθνείς θερμή υποδοχή. Συγκεκριμένα, στο αεροδρόμιο του Αρακαζού, Σάντα Μαρία, το τσάρτερ της FIFA που μεταφέρει την Εθνική από πόλη σε πόλη, περίμεναν δύο πυροσβεστικά οχήματα. Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, σχημάτισαν μια υδάτινη αψίδα θριάμβου για τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος.

Εξαλλοι πανηγυρισμοί των ποδοσφαιριστών της Εθνικής -Εικόνα μέσα από το πούλμαν -Ποιοι έπεσαν με τα ρούχα στην πισίνα του ξενοδοχείου [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Εξ ίσου θερμή, κατά τη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα globoesporte.globo.com, ήταν και η υποδοχή των κατοίκων της πόλης και οι άνθρωποι του ξενοδοχείου όπου μένει η Εθνική. Στο ξενοδοχείο, τους διεθνείς περίμεναν για να τους αποθεώσουν και οπαδοί. Ακολούθησε πάρτι, κατά το οποίο Κώστας Μανωλάς και Παναγιώτης Ταχτσίδης έπεσαν με τα ρούχα στην πισίνα, ενώ ο διεθνής αμυντικός πέταξε στη βρεγμένη μπλούζα του στις... θαυμάστριές του!

Διαβάστε περισσότερα στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ