Ο «πεθερόπληκτος» Τζορτζ Κλούνεϊ –Η πρώτη συνάντηση με τη μητέρα της Αμάλ Αλαμουντίν [εικόνες]

Στο πλαίσιο των «υποχρεώσεών» ενόψει του γάμου του με την εκλεκτή της καρδιά του ο Τζορτζ Κλούνεϊ έπρεπε να περάσει και το ...τεστ της πεθεράς. Η πρώτη γνωριμία του ηθοποιού με τη μητέρα της Αμάλ Αλαμουντίν έγινε στην Ιταλία.

Ο 53χρονος Κλούνεϊ προσκάλεσε την πεθερά του στην υπερπολυτελή βίλα του στη λίμνη Κόμο, προκειμένου να την γνωρίσει. Η μόλις κατά 13 χρόνια μεγαλύτερή του Μπάρια Αλαμουντίν αποδέχτηκε πανευτυχής την πρόσκληση, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο.

Η 66χρονη πεθερά Κλούνεϊ φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να απόλαυσε τις μίνι διακοπές της με τον σταρ του Χόλιγουντ στην 25 εκατ. δολαρίων έπαυλή του.Μπορεί να πέρασαν δύο μήνες από τους αρραβώνες για την πρώτη γνωριμία του Κλούνεϊ με την πεθερά του, ωστόσο η μητέρα του γνωρίζει ήδη πολύ καλά την Αμάλ και μάλιστα στάζει μέλι για τη νύφη της. Η 74χρονη μητέρα του Κλούνεϊ, Νίνα, δηλώνει εξαιρετικά ευτυχισμένη για τη σχέση του γιου της και τονίζει ότι η Αμάλ είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι. Ο γάμος θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Ιταλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ