Οι δηλώσεις των διεθνών μετά την πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ -Σάντος: Ελληνες βγείτε στους δρόμους - iefimerida.gr

Οι δηλώσεις των διεθνών μετά την πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ -Σάντος: Ελληνες βγείτε στους δρόμους

Οι δηλώσεις διεθνών μετά την πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ -Σάντος: Ελληνες βγε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαρά, υπερηφάνεια και δικαίωση. Αυτά είναι τα συναισθήματα που έχουν γεμίσει τους Ελληνες διεθνείς μετά από την σπουδαία πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ επί της Ακτής Ελεφαντοστού και αυτό αντικατοπτρίζεται και στις δηλώσεις του.Ο μεγάλος αρχηγός, Γιώργος Καραγκούνης, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, αυτό θέλαμε από την αρχή. Αυτός ήταν ο στόχος μας, να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το πετύχαμε με εμφατικό τρόπο, στο τέλος, αλλά όταν το κάνεις με δυσκολία είναι πιο γλυκό» και πρόσθεσε «Είμαστε πολύ φιλόδοξοι. Τα τελευταία λεπτά θέλαμε όλοι δικαιοσύνη, γιατί η Ακτή Ελεφαντοστού μας ισοφάρισε με μια φάση. Με την βοήθεια του Θεού τα καταφέραμε και πήραμε αυτό που αξίζαμε. Μακάρι να κάτσουμε εδώ για πολύ καιρό και σε πέντε μέρες να κάνουμε ξανά τους Έλληνες περήφανους»

Από την πλευρά του ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε τους Ελληνες φιλάθλους να βγουν στους δρόμους και τόνισε ότι η ομάδα άξιζε την πρόκριση.

«Δεν θέλω να πετάμε στα σύννεφα. Δεν είμαι των άκρων, ούτε στις ήττες ούτε στις νίκες. Θα πάμε να τα δώσουμε όλα, θα πάμε για τη νίκη και θα κάνουμε ό, τι καλύτερο» σημείωσε ο πάντα μετριοπαθής Πορτογάλος τεχνικός.

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα και στις δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ο οποίος χαρακτήρισε την πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ ως τη δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά την κατάκτηση του Euro 2004.

Στόχος των Ελλήνων διεθνών είναι να κάνουν αυτό που πρέπει και να παίζουν για τους Έλληνες, σημείωσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ο οποίος πρόσθεσε «Εμείς δεν έχουμε στόχο να διαψεύδουμε τους επικριτές μας. Δουλειά μας είναι να παίζουμε για την Ελλάδα, αυτό ήρθαμε να κάνουμε εδώ» και πρόσθεσε:

Ο σκόρερ του χρυσού γκολ Γιώργος Σαμαράς τόνισε «Για την ομάδα σημαίνει πολλά και για την χώρα ακόμα περισσότερα. Εύχομαι να δώσαμε χαρά στους ανθρώπους στην Ελλάδα και να τους δώσαμε έναν καλό λόγο να χαμογελάσουν».

Διαβάστε περισσότερα για το Μουντιάλ και τις δηλώσεις των διεθνών στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ