Η Lady Gaga κατάφερε να εξοργίσει και τις φιλοζωικές: Στόλισε το σκυλί της με κολιέ και σκουλαρίκια [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Lady Gaga κατάφερε να εξοργίσει και τις φιλοζωικές: Στόλισε το σκυλί της με κολιέ και σκουλαρίκια [εικόνες]

Η Lady Gaga κατάφερε να εξοργίζει και τις φιλοζωικές : Στόλισε το σκυλί της με κ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το συμπαθέστατο σκυλάκι της Lady Gaga βρέθηκε στο επίκεντρο των social media και όχι μόνο τις προηγούμενες ημέρες και για αυτό ευθύνεται η εκκεντρική τραγουδίστρια.Το πραγματικό της όνομα είναι «Asia», ωστόσο, ακούει και όταν την φωνάζουν «Batpig» αλλά και στο «Little Monster» , ωστόσο, η Lady Gaga αποφάσισε να την κάνει κυριολεκτικά τον περίγελο του Διαδικτύου όταν την στόλισε με κοσμήματα, κολιέ και σκουλαρίκια.

Βέβαια, οι φιλοζωικές οργανώσεις εξοργίστηκαν όταν είδαν τις φωτογραφίες στα social media και άσκησαν σκληρή κριτική στην τραγουδίστρια.

Η PETA, μάλιστα, η οποία δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία, έβγαλε επίσημη ανακοίνωση τονίζοντας «Πρόκειται για μια κακοποίηση που υπέστη το σκυλάκι, η Lady Gaga μπορεί να επιλέξει να στολιστεί η ίδια με περίτεχνα ρούχα και κοσμήματα που θα της στέκονται αρκετά άβολα, αλλά δεν μπορεί να εξαναγκάζει ένα σκύλο να εμφανίζεται με αυτό τον τρόπο, σαν να πρόκειται απλά για κάποιο αξεσουάρ που είναι της μόδας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ lady gaga τραγουδίστρια PETA σκυλάκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ