Δεν θα πληρώσω την Ντιαλό, λέει ο Στρος Καν - iefimerida.gr

Δεν θα πληρώσω την Ντιαλό, λέει ο Στρος Καν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν δεν πρόκειται να δώσει χρήματα στην Ναφισάτου Ντιαλό, δηλώνει ένας από τους συνηγόρους του, αφού θεωρεί ότι είναι αθώος και η υπόθεση στο αστικό δικαστήριο θα καταρρεύσει όπως και στο ποινικό.

"Πρέπει να καταστήσουμε σαφές ένα πράγμα στους Γάλλους: ο Ντομινίκ Στρος-Καν δεν έχει και δεν είχε ποτέ πρόθεση να δώσει χρήματα", είπε ο συνήγορος του, σημειώνοντας ότι "αν οι δηλώσεις αυτής της γυναίκας δεν θεωρήθηκαν μια φορά αξιόπιστες, δεν θα θεωρηθούν την δεύτερη".

Το γεγονός ότι αποσύρθηκαν οι κατηγορίες εναντίον του Στρος-Καν στην ποινική διαδικασία δεν σημαίνει το τέλος της δικαστικής του περιπέτειας.Οι δικηγόροι της Ντιαλό άρχισαν στις αρχές του μήνα μια διαδικασία σε αστικό δικαστήριο του Μπρονξ της Νέας Υόρκης, για την επιδίκαση αποζημίωσης για την βλάβη που υπέστη η πελάτης τους από την "βίαιη και σαδιστική" σε βάρος της επίθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ