Παντρεύεται στις 6 Ιουλίου ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου -Παραδοσιακός κρητικός γάμος με λύρα και γαμοπίλαφο [εικόνα] - iefimerida.gr

Παντρεύεται στις 6 Ιουλίου ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου -Παραδοσιακός κρητικός γάμος με λύρα και γαμοπίλαφο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γαμπρός θα ντυθεί στις 6 Ιουλίου ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέας. Παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του, Πωλίνα, στη Χερσόνησο, σε μια παραδοσιακή τελετή με έντονο άρωμα Κρήτης.

Ο δύο μελλόνυμφοι επιθυμούν να τηρήσουν τα κρητικά ήθη και παραδόσεις. Το γλέντι που θα ακολουθήσει της γαμήλιας τελετής θα περιλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες του creteplus.gr, λύρα και παραδοσιακό γαμοπίλαφο.

Με απόλυτη μυστικότητα γίνονται και οι ετοιμασίες του γάμου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το νυφικό της νύφης θα είναι από οίκο μόδας του εξωτερικού, ενώ με απόλυτη εχεμύθεια δόθηκαν και τα προσκλητήρια του γάμου.Στη Χερσόνησο έγινε τον Απρίλιο και ο αρραβώνας του ζευγαριού, τον οποίο επιχείρησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το προσκλητήριο του γάμου δημοσιεύει το cretalive.gr:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ