Τα μέτρα του Δήμου Αθηναίων για τις ευπαθείς ομάδες, ενόψει καύσωνα - iefimerida.gr

Τα μέτρα του Δήμου Αθηναίων για τις ευπαθείς ομάδες, ενόψει καύσωνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το θερμόμετρο να φτάνει την Τετάρτη, για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι, στο... κόκκινο, ο Δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε τα μέτρα που θα ληφθούν για την προστασία των ευπαθών ομάδων από τον επερχόμενο καύσωνα.

Έτσι, την Τέταρτη 25 Ιουνίου και την Πέμπτη 26 Ιουνίου θα είναι ανοιχτές για τους πολίτες, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, οι κλιματιζόμενες αίθουσες των Λεσχών Φιλίας.

Οι αίθουσες είναι οι εξής:

Ο Οργανισμός Αντιμετώπισης Καθημερινών Προβλημάτων του δήμου Αθηναίων (ΟΑΚΠ), κατόπιν ενημέρωσης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας του υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, συνιστά στους δημότες και ειδικά σε εκείνους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, τον περιορισμό άσκοπων μετακινήσεων και την αποφυγή πολύωρης έκθεσης στον ήλιο και την έντονη σωματική εργασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ