Ποιες επώνυμες ντύθηκαν... νύφες για να πάνε στα Mad Video Music Awards -Το νέο look της Στικούδη [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποιες επώνυμες ντύθηκαν... νύφες για να πάνε στα Mad Video Music Awards -Το νέο look της Στικούδη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λευκό. Αυτό ήταν σίγουρα και με διαφορά το χρώμα που φορέθηκε όσο κανένα άλλο στα χθεσινά Mad Video Music Awards. Οι τραγουδίστριες και οι υπόλοιπες προσκεκλημένες που επέλεξαν φορέματα σε λευκό χρώμα ή μπεζ αποχρώσεις ήταν πολλές, ενώ κάποιες θύμιζαν ευθέως... νύφες.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν μια από αυτές που επέλεξαν φόρεμα σε εκρού απόχρωση. Μια από τις εμφανίσεις που ήταν, ομολογουμένως, από τις πιο στιλάτες. Λευκό επέλεξε και η Μαίρη Συνατσάκη, όχι φόρεμα, αλλά παντελόνα με μπούστο και βαθύ ντεκολτέ. Αυτή που ξεχώρισε, πάντως, ήταν η Κατερίνα Στικούδη η οποία κινήθηκε στο πνεύμα που επιβάλλουν τα συγκεκριμένα βραβεία, της πρωτοτυπίας. Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα που έμοιαζε με νυφικό, του οποίου το μπούστο δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία. Η Στικούδη, ωστόσο, εντυπωσίασε και με την αλλαγή στα μαλλιά της, αφού για πρώτη φορά στα βραβεί εμφανίστηκε με το ξανθό λουκ της. Μπεζ ήταν η τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει και η Demmy, ενώ την προτίμησή τους στο λευκό έδειξαν και άλλες καλεσμένες των βραβείων.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ