Σήμερα η μεγάλη μάχη της Εθνικής για την πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ -Σάντος: Ας το βάλει ο Καρνέζης - iefimerida.gr

Σήμερα η μεγάλη μάχη της Εθνικής για την πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ -Σάντος: Ας το βάλει ο Καρνέζης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ανάγκη της Εθνικής Ελλάδας να σκοράρει απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού στάθηκε ο Φερνάντο Σάντος, στη συνέντευξη Τύπου, δηλώνοντας-αστειευόμενος-πως θέλει το γκολ, ακόμα και αν αυτό έρθει από τον Ορέστη Καρνέζη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το παρελθόν είναι παρελθόν. Πρέπει να σκοράρουμε λοιπόν, κάτι που δεν κάναμε στα δύο πρώτα ματς. Ο βασικός μας στόχος είναι να σκοράρουμε. Έχουμε μέλλον μπροστά μας. Πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο τα καλά μας στοιχεία για να κερδίσουμε», τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να βρει το γκολ η Εθνική.

«Η ανάμνηση της Πολωνίας είναι θετική. Η σκέψη αυτή μας γεμίζει με δύναμη και πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Αύριο θα πάμε για να νικήσουμε. Εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για τη νίκη. Έχουμε έναν τρόπο παιχνιδιού εδώ και 10 χρόνια με καλά και κακά. Πήραμε ένα ευρωπαϊκό, ήμασταν παρόντες σε 4 μεγάλες διοργανώσεις. Έχουμε πια το DNA, το μυαλό μας και το σώμα μας», είπε, χρησιμοποιώντας τη νίκη επί της Ρωσίας στο Euro της Πολωνίας ως παράδειγμα για την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στους Ιβοριανούς.

«Υπάρχει μειονέκτημα βαθμολογικό, αλλά δεν μπορούμε να σκεφτούμε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το θέμα είναι να νικήσουμε. Τελεία. Το θέμα είναι να πάμε στις 29 στο Ρεσίφε. Είμαστε πεισμωμένοι για τη νίκη».

«Δεν ξέρω ποιος θα βάλει το γκολ αύριο. Κάποιος θέλω να σκοράρει, το ποιος δεν έχει σημασία. Αν μπορέσει να το βάλει και ο Καρνέζης γιατί όχι. Μακάρι να το βάλει ο Καρνέζης!», δήλωσε, για άλλη μια φορά, το πόσο σημαντικό είναι να βρεθεί το γκολ για την ομάδα.

«Λείπει ο Κατσουράνης, ο δεύτερος αρχηγός μας. Ο πρώτος μας αρχηγός είναι ο Καραγκούνης. Όλο αρνητικά πράγματα λέτε. Τι θα πάει στραβά, τι δικαιολογίες θα πούμε... Ας σκεφτούμε θετικά και αισιόδοξα... Θα παίξουμε 11 εναντίον 11, τους ξέρουμε. Έχουμε κι εμείς δυνατά σημεία. Είμαστε σίγουροι και γεμάτοι. Είμαστε αυτοσυγκεντρωμένοι», είπε αναφερόμενος στην απουσία του Κώστα Κατσουράνη, «δείχνοντας» ουσιαστικά τον Καραγκούνη ως αντικαταστάτη του.

«Δεν θα σας πω αν θα παίξει ο Μήτρογλου», δήλωσε, αφήνοντας ερωτηματικά για το ποιος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

«Θα περάσω τη βραδιά όπως τις άλλες, όπως πάντα. Ένα τσιγαράκι, άντε δύο, μετά το φαγητό. Και μετά θα πάω να κοιμηθώ, όπως κάνω κάθε μέρα», είπε χαριτολογώντας για το πως θα περάσει το βράδυ πριν τον μεγάλο αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ