Πειθαρχικός έλεγχος για τον υιό Μπαλτάκου για το επεισόδιο στη Βουλή - iefimerida.gr

Πειθαρχικός έλεγχος για τον υιό Μπαλτάκου για το επεισόδιο στη Βουλή

Πειθαρχικός έλεγχος για τον υιό Μπαλτάκου για το επεισόδιο στη Βουλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη διαδικασία του πειθαρχικού ελέγχου του Λιμενικού Σώματος θα περάσει ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου, Δημήτρης Μπαλτάκος. Για το σημαιοφόρο του Λιμενικού Σώματος, στην Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών διενεργήθηκε ένορκη διοικητική εξέταση για το περιστατικό στη Βουλή, τον περασμένο Απρίλιο.

Ο γιος του πρώην Γραμματέα της Κυβέρνησης είχε εισβάλει μαινόμενος στη Βουλή, όπου είχε επιτεθεί σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Το περιστατικό είχε γίνει έπειτα από την αποκάλυψη της ηχογραφημένης συνομιλίας του Τάκη Μπαλτάκου με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος είχε τεθεί στη διάθεση του Αρχηγείου ενώ για το θέμα είχε διατάξει έρευνα ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης καθώς και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αθανάσιος Αθανασόπουλος.

Εναντίον του σημαιοφόρου είχαν υποβάλλει μηνυτήριες αναφορές στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος βουλευτές της Χρυσής Αυγής και η σχετική δικογραφία είχε παραδοθεί στον εισαγγελέα του ναυτοδικείου ο οποίος είχε ζητήσει συμπληρωματικές καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και ιατροδικαστική εξέταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ