Απίστευτο: Εκλεψαν τον ιατρικό φάκελο του Σουμάχερ και προσπαθούν να τον πουλήσουν - iefimerida.gr

Απίστευτο: Εκλεψαν τον ιατρικό φάκελο του Σουμάχερ και προσπαθούν να τον πουλήσουν

Απίστευτο: Εκλεψαν τον ιατρικό φάκελο του Σουμάχερ και προσπαθούν να τον πουλήσο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο ο Μίκαελ Σουμάχερ δίνει τη μάχη του για να επανέλθει, τα πάντα γύρω από τον έξι φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 «πουλάνε». Μετά από τις προσπάθειες παπαράτσι να μπουν στο θάλαμο εντατικής θεραπείας στον οποίο νοσηλευόταν μέχρι πρόσφατα στην Γκρενόμπλ, τώρα κάποιοι προσπαθούν να πουλήσουν τον ιατρικό φάκελό του.

Οπως ανακοίνωσε η μάνατζερ του Γερμανού «πιλότου», Σαμπίνε Κεμ, τις τελευταίες ημέρες έχουν εξαφανιστεί τα ιατρικά έγγραφα που αφορούν το σοβαρό τραυματισμό του Σουμάχερ έπειτα από το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι. Ο φάκελος, σύμφωνα με εκείνον που τον προσφέρει προς πώληση, υποτίθεται πως περιέχει τα αυθεντικά έγγραφα του Σουμάχερ, που νοσηλεύεται από τις 29 Δεκεμβρίου.

«Τις τελευταίες ημέρες, έγγραφα και δεδομένα που έχουν κλαπεί προσφέρονται προς πώληση. Κάποιος ισχυρίζεται ότι είναι ο ιατρικός φάκελος του Μίκαελ Σουμάχερ», είπε η μάνατζερ του Γερμανού. «Δεν μπορούμε να κρίνουμε αν τα έγγραφα είναι αυθεντικά, όμως πράγματι ο φάκελός του έχει εξαφανιστεί και η κλοπή δηλώθηκε. Οι αρχές έχουν εμπλακεί», πρόσθεσε η Κεμ που έσπευσε να προειδοποιήσει ότι τόσο η αγορά όσο και η δημοσίευση των εγγράφων είναι απαγορευμένη. «Οι ιατρικοί φάκελοι είναι απόλυτα ιδιωτικοί και απόρρητες και δεν πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα», ξεκαθάρισε και απείλησε με μηνύσεις σε περίπτωση που διαρρεύσει κάτι από τον ιατρικό φάκελο.

Δεν είναι ξεκάθαρο τα έγγραφα εξαφανίστηκαν από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου βρισκόταν ο Σουμάχερ ή από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λωζάνης στο οποίο μεταφέρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα προκειμένου να ξεκινήσει την αποκατάσταση έπειτα από το σοβαρό τραυματισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ