Βιβλίο βγάζει στη φόρα τα άπλυτα του Φρανσουά Ολάντ: Ετοιμάζεται να παντρευτεί την ηθοποιό Ζυλί Γκαγιέ - iefimerida.gr

Βιβλίο βγάζει στη φόρα τα άπλυτα του Φρανσουά Ολάντ: Ετοιμάζεται να παντρευτεί την ηθοποιό Ζυλί Γκαγιέ

Βιβλίο βγάζει τα άπλυτα του Φρανσουά Ολάντ στη φόρα: Ετοιμάζεται να παντρευτεί τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα στη Γαλλία ξεμπροστιάζει το Σοσιαλιστή Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, για τις πολυάριθμες ερωτικές του περιπέτειες. Το βιβλίο με τίτλο «Τα πάθη του Κράτους» του Ίβ Αζερουάλ υποστηρίζει ότι τον Αύγουστο, που το πρόγραμμά του θα είναι πιο χαλαρό, ο Φρανσουά Ολάντ θα παντρευτεί με την ηθοποιό, Ζυλί Γκαγιέ.

Ο συγγραφέας μάλιστα αποκαλύπτει και πώς έγινε η γνωριμία των δύο εραστών. Λέει δηλαδή ότι την Γκαγιέ σύστησε στον Ολάντ, τον Οκτώβριο του 2011, κατά την διάρκεια εκδήλωσης, ο στενός του συνεργάτης Ζουλιάν Ντρε που φλέρταρε και ο ίδιος εκείνο το διάστημα την ηθοποιό.Ο έρωτας τους, σύμφωνα με το βιβλίο, ήταν κεραυνοβόλος. Στο βιβλίο, ο Ίβ Αζερουάλ γράφει ότι «εκείνη την εποχή ο υποψήφιος Ολάντ ήταν ζευγάρι με την Βαλερί Τριερβελέρ. Όσο για την Ζυλί Γκαγιέ είχε χωρίσει από τον άνδρα της και βρισκόταν σε άλλη σχέση».Μάλιστα, ο συγγραφές υποστηρίζει ότι το πρόσφατο ενδιαφέρον του Φρανσουά Ολάντ για την πρώην του, Βαλερί Τριερβελέρ, είχε ως σκοπό να την αποτρέψει από το να εκδώσει βιβλίο για την απιστία του και πλέον σκέφτεται να αποκαταστήσει την κρυφή του σχέση. Μεταφέρει επίσης και άλλες φήμες, σύμφωνα με τις οποίες η Ζυλί Γκαγιέ είναι αυτή που πιέζει το Γάλλο Πρόεδρο να επισημοποιήσει τη σχέση τους.Αν τελικά ο γάλλος πρόεδρος πει το «ναι», θα είναι η πρώτη φορά που θα ντυθεί γαμπρός. Ο Ολάντ δεν έχει παντρευτεί ποτέ, ούτε καν με τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ, πρώην υποψήφια για το προεδρικό αξίωμα και νυν υπουργό Οικονομικών. Θα καταφέρει, άραγε, ένας γάμος να τονώσει και τη δημοτικότητά του που έχει καταβαραθρωθεί; Αν κρίνουμε πάντως από την περίπτωση του πρώην προέδρου Νικολά Σαρκοζί και της Κάρλα Μπρούνι, ένας «λαμπερός» γάμος δεν εγγυάται και δεύτερη προεδρική θητεία...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ