Φοιτητής σφήνωσε σε γλυπτό πανομοιότυπο με τον γυναικείο κόλπο - Χρειάστηκαν 22 πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του [εικόνες] - iefimerida.gr

Φοιτητής σφήνωσε σε γλυπτό πανομοιότυπο με τον γυναικείο κόλπο - Χρειάστηκαν 22 πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας νεαρός που βρέθηκε στη Γερμανία έπειτα από ανταλλαγή φοιτητών από τις ΗΠΑ, περπατώντας το απόγευμα της Παρασκευής στο Τούμπινγκεν, προς τέρψιν των συμφοιτητών του μπήκε σε γλυπτό το οποίο είχε το σχήμα γυναικείου κόλπου.

Ωστόσο, φαίνεται πως του βγήκαν ξινά τα γέλια, αφού σφήνωσε και ό,τι προσπάθειες και να έκανε για να βγάλει τα πόδια του από εκεί, πήγαν χαμένες. Για τον απεγκλωβισμό του κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία. Στο σημείο επιχείρησαν συνολικά 22 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Το περιστατικό έγινε γνωστό κυρίως από τα social media όπου αυτόπτες μάρτυρες ανήρτησαν τις ντροπιαστικές για τον φοιτητή φωτογραφίες.

«Ήμουν εκεί!!! Ήθελε απλώς να βγάλει μια αστεία φωτογραφία. Η πυροσβεστική υπηρεσία δεν το διασκέδασε και πολύ, ενώ εκείνος ένιωσε πολλή ντροπή» έγραψε ο Erick Guzman, σχολιάζοντας τις εικόνες που δημοσίευσε.

Για την ιστορία, η πατρότητα του γλυπτού ανήκει στον Περουβιανό καλλιτέχνη Φερνάντο δε λα Χάρα και βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του τμήματος Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου του Τούμπινγκεν τα τελευταία 13 χρόνια. Το γλυπτό φέρει το όνομα Πι-Τσακάν, που στα ινδιάνικα σημαίνει «κάνω έρωτα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ